Właśnie wyszedł nowy oficjalny patch do gry, lub jak kto woli nowa wersja moda. Żeby zaktualizować moda, po prostu znowu musisz odpalić hearthstone access.
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.
Jak potrafisz kożystać z myszki / goldenkusora i OCR-a to da się przejść pierwszy etap, a przynajmniej mi się tyle udało. -- (kacper10): hej, czy tryb najemnicy jest dostępny?
Wg mnie nie będzie. Wcześniej też myślałem o tym że fajnie byłoby jakby dodał np arenę itp, na najemnikach jakoś mi nie zależało. Jednak po przeczytaniu tego co napisał o tym ile to wymaga pracy, każde aktualizowanie moda po aktualizacji gry... Przestałem w ogóle myślec o tym że chciałbym żeby coś więcej dodał. Nawet jakby kiedyś dodał najemników to i tak w to bym nie grał, dla mnie ten tryb jest bezsensu i w zupełności wystarczą mi zwykłe walki i ustawka.
hej nie wiem czy to jest dobre miejsce na to pytanie. Wiecie jak mniej więcej poradzić sobie z Aethasem Słońcobójcą? Męczę się z nim od dwóch dni i jest dramat nie daje rady go pokonać.