Ogólne i niemieszczące się do innych działów

Archiwum Klango

Założony przez pajper 380 wpisów ostatni wpis 4 lata temu Strona 8 z 19

Droga Julitko:
Ja też nie byłęm spamerem przynajmniej publicznie, kiedy byłem mlodszy i w okresie największej świetności Klango. co prawda raz jako ostatni zryw kocich kont pokazałem się jako buzia psia, ale to wiadomo to uż było raczej po wszystkim i w ramach odstresowania, którego wtedy bardzo potrzebowałęm a nie celowego szkodzenia innym. Aczkolwiek czasem zdarzyło mi się coś mocniej powiedzieć, ino już nie pamiętam co i kiedy, ale wiem, że coś takiego było.
Powiem Ci jedną rzecz dziewczyno. Tak mi się podobasz, że rwałbym CIę niczym trawę w STW

Buzia psia :D, pamietam te piękne posty i jak nas ludzie wyzywać zaczęli :D, ale śmiesznie przynajmniej było.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

nooo, a te kocie konta tak niewzruszenie odpowiadały, nie wyzywając, nawet ja sobie pogadałem z nimi, bo kota chciały, a ja miałęm na stanie. ;P
Powiem Ci jedną rzecz dziewczyno. Tak mi się podobasz, że rwałbym CIę niczym trawę w STW

te buzie kkocie, kotulenka, kotu lenka. Tiaa, było ale się skończyło. Yyyyyyy. Tak myślę
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.

Ja nie wiem czy byłem spamerem, ale fakt jest taki, że byłem męczący i irytujący. :d

a jaki miałeś nick? Ty byłeś grubasek?

Byłem :D

spoko a co z archiwum?

Archiwum grubaska mam.

@Pates kocie konta to: Buzia-kocia, buzia-psia, kotka-zoska, kot-mouky, nie-mam-kota. Tyle. :D

jeszcze chyba było koty_ssa_miekkie, ale ono się chyba nie udzielalo

były też te kotulenko i kotu lenko na grópie miłośnicy kotów

Archiwum jest bezpieczne na moim dysku.
Zastanawiam się, jak i gdzie je opublikować.
Jak, w sensie w jakim formacie oraz gdzie, bo jednak jest spore.
#StandWithUkraine

Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.

Hubic, Dawidzie, Hubic.
"Trzeba być wielkim przyjacielem, żeby przyjść i przesiedzieć z kimś całe popołudnie tylko po to, żeby nie czuł się samotny. Odłożyć swoje ważne sprawy i całe popołudnie poświęcić na trzymanie kogoś za rękę."

Anna Frankowska

A grupy prywatne do których należałem mi wyślesz?

Jak bny co to jestem chętna do przygarnięcia archiwum. :)
Nawet jeśli jesteś aniołem, zawsze znajdzie się ktoś, komu będzie przeszkadzał szelest twoich skrzydeł. Autor nieznany.

hmm. Gdrive, mega, hubic, yandex, ale ja bym proponował rozdzielić to na 2. Grópy i fora tekstowe i osobno głosowe

ja ruwnież przygarne
Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

Był jeszcze Kotulek111. Grzesiek- jako grubasek nie byłeś najgorszy, chociaż jako grubaska cię nie znałem i nie podejrzewałem, że to ty. W każdym razie na forach byli dużo gorsi. Nie będę pokazywał palcem.
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

@Łysy to nie kocie konta.