W razie czego mam instalkę klango.
Witajcie.
Mam aplikacje od jednego użytkownika i mam pytanie.
Jak można z nich korzystać?
hm aplikacje ale Klango? tak?
Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.
Nie, Ewelinie pewnie chodzi o te, które pates rzucił.
"Trzeba być wielkim przyjacielem, żeby przyjść i przesiedzieć z kimś całe popołudnie tylko po to, żeby nie czuł się samotny. Odłożyć swoje ważne sprawy i całe popołudnie poświęcić na trzymanie kogoś za rękę."
Anna Frankowska
Co do Spamwaru to tak też tam byłem i z Chryńkiem dawaliśmy czadu tworząc wątpliwej jakości historie. Miało się i ciemniejsze karty w historii swojej aktywności na Klango. Całe jednak szczęście, że to było niepubliczne.
c:\programdata\klango
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.
Hahahahaha leże z tym tarttarem!
wszystkie modele do klangopiano tam są, brak appek. Shopping witch klango, poll creator, prompter creator, chat with elbot, klango trans tools, prompter creator, klango chat, klango twitter, klango facebook, sound scape zawisza czarny.
Wątpliwej jakości to one nie były, no ale.... Nie dla delikatnych ludzi na pewno. Szczególnie Ty dobijałeś tymi swoimi logami. TO się czytalo i czytało i czytało.
Powiem Ci jedną rzecz dziewczyno. Tak mi się podobasz, że rwałbym CIę niczym trawę w STW
To ty większości nie masz. Dam wam Lepsze arch tylko później, bo ogarnąć trza.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P
a poco wam te które nie działają teraz? Specjalnie tak zrobiłem aby niepotrzebnymi niezaśmiecać
Tekstowe to za mało. Głos więcej wyraża.
Kuurde szkoda, że się nie zachowało coś z Markadyrektora, teeeeż bym sobie poczytał. :D
Taa było: Jak będziesz w kerfurze to kup 6 chlebó jeszcze w 2k11 bodajże.
Powiem Ci jedną rzecz dziewczyno. Tak mi się podobasz, że rwałbym CIę niczym trawę w STW
i coś o wędkarstwie pisał ale mam wrażenie że o coś innego mu chodziło ehh.
Heh, nasz MarekDyrektor... Jak to się ludzie zmieniają... Czy ja jestem jedyną osobą, która nie spamowała na Klango?
***Jak ja nie cierpię sPAMerfów!
Chyba nie. :D
"Trzeba być wielkim przyjacielem, żeby przyjść i przesiedzieć z kimś całe popołudnie tylko po to, żeby nie czuł się samotny. Odłożyć swoje ważne sprawy i całe popołudnie poświęcić na trzymanie kogoś za rękę."
Anna Frankowska
No, ja to tylko na Spamwar i to głównie jeśli chodzi o pisanie logów. Na publicznych forach byłem grzeczniutki i milutki. No, to prawda, że z początku zdarzały się wpadki, bo człowiek nieobyty był, ale potem już chyba było OK.
Ja tylko 2 wątki na forum pamiętam, gdzie wykazałam się nie tyle "spamerstwem", co ignorancją. :)
***Jak ja nie cierpię sPAMerfów!