Jednak działa teraz sprawdziłem. Ale i tak będę przy swoim obstawać. Bo co jeżeli nie będę miał np ELtena, przydałoby siętakie archiwum w 7-zip tego wszystkiego co jest w tym programie z jakimś plikiem index html tak jak to było wcześniej.
hmmm, że tak powiem, to teraz jest archiwum klango 0.3, i nie które, a przynajmiej większość wątków głosowych, jeśli chodzi o tytuły,to tytuły są, ale nie wcałości, a chyba w popszedniej wersji były wcałości. nie mam jak tego niestety sprawdzić, bo nie mam dostępu do stacjonarki. aa i nie których tytułów w wątkach głosowych, poprostu nie ma.
Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.
odpowiadając na pytanie, aby czasem sobie powspominać raz na jakiś czaz, dlamnie np to ma jakąś wartość, bo od tego projektu dlamnie wszystko się zaczeło jerzeli chodzi o przygode z komputerami. wiadomo, że dla jednych to nie ma żadnej wartości, ale są ludzie, dla których to ma wartość, i wmoim przypadku tak właśnie jest. a skoro to tutaj jest no to warto czasem sobie tak jak pisałem po wspominać.
Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.
Po pierwsze, z sentymentu. Nie pamiętasz, ile się tam działo? Warto to mieć dla samych kawałów, które pisało się tam setkami postów. Po drugie, dla informacji. Tyle, ile tam było przepisów kulinarnych, to chyba nigdzie nie można znaleźć. A one wszystkie były sprawdzone, co też jest ważne. No i można poprzeglądać, przypomnieć sobie np. stare programy, które wciąż można zainstalować, a o których się zapomniało... A ile fanficków pisało się tam za dobrych lat? Dlaczego tego nie odzyskać? Opowiadania, anegdotki, know-how... -- (misiek): Pewnych rzeczy nigdy nie zrozumiem. Po kiego grzyba wam to?
Zdradzę Wam pewną tajemnicę. Nie działa. Chciałam sobie z ciekawości pyknąć ten programik w Eltenie, ale po prostu próba pobrania danych z serwera kończy się wypieprzeniem ELtena.
ciekawe dlaczego, jak pamiętam, to właśnie nie każdy mugł pobrać dane z serwera, bo faktycznie jakieś tam problemy były. Natomiast ja się inaczej zabespieczyłem, poprostu ten program mam cały pobrany, i nawet, jak np mam na nowo zainstalowanego eltena, to wystarczy, że skopiuje ten program do katalogu eltena, który ma nazwe apps, bo tam się pobierają wszystkie programy, i śmiga.