Ok, to był drobiazg, aktualizacja już czeka na serwerze.
#StandWithUkraine Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.
kiedy zamkniemy informacje, która sie pojawia przy pierwszym uróchomieniu Klango archiwe, gdy zainstalujemy ponownie, to mamy taki komunikat: ELTEN dialog Script '___' line 0: NoMethodError occurred. undefined method `readurl' for #
Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.
pisze otym, bo przedchfilą z ciekawości pobrałem raz jeszcze z serwera.
Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.
Noo, kochani! Dziękuję! Teraz będę miała co sobie poczytać.
zywek — Post 365 of 380
2021-10-27 18:39
Mnie smuci że spamwara tam nie ma, bo ten reprezentowany przez eltenowiczów to dno jest.
morze ktoś ma prywatnie z eltenowiczów?, morzesz zawsze popytać.
Maj ą ale się nie podzielą. Niestety ja już próbowałem wyciągnąć.
hm cuż, ważne jest to, co mamy, co dzięki Dawidowi udało się zarchilizować.
Na Waybacku nie ma, bo Simplito wysłało im prośbę o kasację.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P
no jak by zywek nie patrzeć, to simplito za wszelkom cene prubowało zatuszować to, że klango wgl istniało
Tak, poważnie.
A dlaczego, jeśli można wiedzieć?
O to jużtrzeba zapytać Simplito.
otusz to, sposób ich myślenia pozostawiał wiele do życzenia.
Co nie zmienia faktu, że mieli prawo
A nooo. Tamten spamwar to był coś. Konta jakichś rycerzy typu Dionizy Muraszko. Słynny na cały Kraj Marek dyrektor... Ps. Co ciekawe gość, którym się inspirowałem istnieje na serio, i większość tekstów mniej lub bardziej przypominało stylem jego uwczesne wypowiedzi. :D
nieno świetnie te czasy pamiętam z markiem dyrektorem w roli głuwnej.
mucha — Post 379 of 380
2022-01-27 00:07
no to było coś jakie tam jajca były to masakra. Dobrze, że jeszcze w tedy rodo nie było bo pamiętam, że kilka nazwisk tam poleciało
no ale wtedy, to sie działo fakt faktem