No dobra, ale manager pobierania eltenowy jest kiepski do pobierania dużych plików.
pOBRALEM NIBY TE AUDIO GRY I ANI MNIE SIĘ NIE SPYTAŁO O LOKALIZACJE PLIKU, TYLKO ZAGDAKAŁO, ZE POBRANE I TYLE.
no ten manager ma kłopot chyba z pobieraniem sporych plików, a co do lokalizacji, to to jest jak program, to znaczy jak pobierzesz, to to co pobierzesz będzie widoczne w tej aplikacji.
Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.
Dokładnie, jak instalujesz wtyczkę do Winampa też nie pyta gzie ją zapisać
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.
no to gracjanie jest tak właśnie jak zwtyczką, więc zachęcam do pobierania, po np polska społeczność Klango ma tylko 3 gb.
Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.
No ja właśnie pobierałem i jak wchodziłem w program to pomimo tego miałem pustą liste. Pobrałem przykładowo 2 archiwa
Gry audio i blind kids. I miałem pustą listę.
hm dziwne.
Dziwne, ja mam normalnie
no ja ruwnież
U mnie też archiwum normalnie działa.
No to ja mam jedyny problem. Czekam w takim razie na plik rar z wszystkim.
poprostu zgłoś dawidowi
No Dawid na pewno czyta t e n wątek
I jak, nie chciałbym przyspieszać? Wiadomo kiedy mogęsię spodziewać pliku rar?
a dalej nie jesteś wstanie pobrać tego archiwum stont?
hm dziwne, napisz do dawida, bo ja bym ci udostępnił archiwum klango do pobrania, ale ja na drobboksie mam tylko 2 gb, tak więc niestety, ale nie mam jak.
Przepraszam, nie wiem czy tutaj o to pytałam, czy tylko na Teamtalku. Ciekawa jestem klangowych blogów. Czy ktoś zarchiwizował również je czy tylko fora?
Ja swój mam np.
A tam Twój, mi o wsystkie chodzi, jak leci.