Ogólne i niemieszczące się do innych działów

Archiwum Klango

Started by pajper 380 posts last post 4 years ago Page 17 of 19

No dobra, ale manager pobierania eltenowy jest kiepski do pobierania dużych plików.

pOBRALEM NIBY TE AUDIO GRY I ANI MNIE SIĘ NIE SPYTAŁO O LOKALIZACJE PLIKU, TYLKO ZAGDAKAŁO, ZE POBRANE I TYLE.

no ten manager ma kłopot chyba z pobieraniem sporych plików, a co do lokalizacji, to to jest jak program, to znaczy jak pobierzesz, to to co pobierzesz będzie widoczne w tej aplikacji.
Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

Dokładnie, jak instalujesz wtyczkę do Winampa też nie pyta gzie ją zapisać
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.

no to gracjanie jest tak właśnie jak zwtyczką, więc zachęcam do pobierania, po np polska społeczność Klango ma tylko 3 gb.
Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

No ja właśnie pobierałem i jak wchodziłem w program to pomimo tego miałem pustą liste. Pobrałem przykładowo 2 archiwa
Gry audio i blind kids. I miałem pustą listę.

hm dziwne.

Dziwne, ja mam normalnie

no ja ruwnież

U mnie też archiwum normalnie działa.

No to ja mam jedyny problem. Czekam w takim razie na plik rar z wszystkim.

poprostu zgłoś dawidowi

No Dawid na pewno czyta t e n wątek

I jak, nie chciałbym przyspieszać? Wiadomo kiedy mogęsię spodziewać pliku rar?

a dalej nie jesteś wstanie pobrać tego archiwum stont?

Tak dalej nie jestem

hm dziwne, napisz do dawida, bo ja bym ci udostępnił archiwum klango do pobrania, ale ja na drobboksie mam tylko 2 gb, tak więc niestety, ale nie mam jak.

Przepraszam, nie wiem czy tutaj o to pytałam, czy tylko na Teamtalku. Ciekawa jestem klangowych blogów. Czy ktoś zarchiwizował również je czy tylko fora?

Ja swój mam np.

A tam Twój, mi o wsystkie chodzi, jak leci.