Forum

Koniec projektu Klango Network

Sieci społecznościowe

Poprzednia 15 / 21 Następna

lukasz1993258

#281 ·

czy ktoś zwas posiada instalke do klango na symbiana?
Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

Celtic1002

#282 ·

1 likes
No co Ty? To dawno umarło śmiercią naturalną. :D
"Trzeba być wielkim przyjacielem, żeby przyjść i przesiedzieć z kimś całe popołudnie tylko po to, żeby nie czuł się samotny. Odłożyć swoje ważne sprawy i całe popołudnie poświęcić na trzymanie kogoś za rękę."

Anna Frankowska

lukasz1993258

#283 ·

ale chciałem sobie jako pamiątke zachować heh
Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

Celtic1002

#284 ·

1 likes
No proszę Cię, to dawno umarło, śmiercią nie wiem, naturalną, czy nie, ale śmiercią jakąś na pewno.
"Trzeba być wielkim przyjacielem, żeby przyjść i przesiedzieć z kimś całe popołudnie tylko po to, żeby nie czuł się samotny. Odłożyć swoje ważne sprawy i całe popołudnie poświęcić na trzymanie kogoś za rękę."

Anna Frankowska

lukasz1993258

#285 ·

a morze śmiercią hm gwałtowną? hehe

Celtic1002

#286 ·

1 likes
Może być i śmierć gwałtowna, wszystko jedno, ważne, że umarło, nie żyje i nie powstanie zmartwych. :)

Anna Frankowska

lukasz1993258

#287 ·

no ale klango dziś ruwnież umarło. tyle, że gdzie je pochowamy hehe

daszekmdn

#288 ·

2 likes
W c:\programdata, tam gdzie jest.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

lukasz1993258

#289 ·

a tak z innej beczki. czy domena zniknie? czy hm tak sobie będzie wisieć

Julitka

#290 ·

2 likes
Pewnie będzie wisieć do czasu, gdy ci wszyscy nieaktywni userzy wreszcie skapują się, że " już jest koniec, nie ma już nic!"
Ale tak BTW: Ludzie, weźcie, ja nagrywam wpis na forum głosowe, a w tym czasie nadchodzi 9 wpisów w śledzonych wątkach! No dajcie żyć! :)
***Jak ja nie cierpię sPAMerfów!

Celtic1002

#291 ·

Oj, Julitko, Julitko, ciesz się, społeczność uaktywniona jest jak za czasów klango niemal. :)

Anna Frankowska

Julitka

#292 ·

2 likes
No dobra, ale dlaczego właśnie wtedy, jak ja mam kolosa, na którego nic nie umiem???

Celtic1002

#293 ·

1 likes
Hm, jakby Ci to... Widocznie tak być musi. :) Zamknij Eltena, poucz się i wróć.

Anna Frankowska

daszekmdn

#294 ·

2 likes
Żebyś mogła opisać koniec Klango na nim :D
Aaa, co do domeny pewnie do czasu, do którego jest opłacona.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

Julitka

#295 ·

2 likes
Ech, poddałam się, znowu tu wróciłam!

hryniek

#296 ·

2 likes
@Julitka: U mnie też m.in przez ten program pewne rzeczy leżą i kwiczą.
A co do pochowania Klango: W jedynym i słusznym /dev/null.
Powiem Ci jedną rzecz dziewczyno. Tak mi się podobasz, że rwałbym CIę niczym trawę w STW

Celtic1002

#297 ·

Klango powinno wylądować w koszu i tyle. :D

Anna Frankowska

Julitka

#298 ·

1 likes
I co, zostać tam? To po jakimś czasie zacznie śmierdzieć! :)

hryniek

#299 ·

2 likes
Powiedziałem /dev/null, a to oznacza nieistnienie/czarną dziurę w informatyce.
Powiem Ci jedną rzecz dziewczyno. Tak mi się podobasz, że rwałbym CIę niczym trawę w STW

Celtic1002

#300 ·

No nie, a z kosza puścić w niebyt. ;)

Anna Frankowska
Poprzednia 15 / 21 Następna