Forum

Koniec projektu Klango Network

Sieci społecznościowe

Poprzednia 21 / 21

Bartek1

#401 ·

Najbardziej żal chyba Lukaszowi.
Pewien śmiałek spod miasta Gdynia,rzekł: „Ogiera podniosę – to chwila!”Lecz koń był uparty,kopnął go w czarty,a chłop się nauczył, że siła to kpina.

zywek

#403 ·

2 likes
Weźcie ktoś zamknij ten wątek.

mucha

#404 ·

bo to jest pierdzielenie o szopenie ciągle to samo nudni jesteście

dariusz.1991

#405 ·

Konkurs Chopinowski już w przyszłym roku, więc każda dyskusja o tym wspaniałym kompozytorze jest mile widziana.

misiek

#406 ·

Z przykrością zgadzam się z poprzednikami, zamknąć to w holerę.
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

violinist

#407 ·

to gdzie moderacja sie podziewa

balteam

#408 ·

1 likes
a niech sobie piszą jak chcą. Nie trzeba czytać, raczej wałkowanie cały czas tego samego specjalnie nie szkodzi jak sięwontku nie czyta.
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.

dariusz.1991

#409 ·

A ja mam inną propozycję. Przenieśmy ten wątek do kategorii gry i zabawy i zmieńmy tytuł na co by było, gdyby projekt Klango Network ocalał:).

johnson

#411 ·

Co by było? Nic by nie było. NVAccess o tym wiedzą i nawet z ich całego Appmodułu chcą NVDA odchudzić.

lukasz1993258

#412 ·

jak to?
Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

johnson

#413 ·

Na nvaccess jest hyba news o becie 2019.3 i tam piszą, co się zmieni.

daszekmdn

#414 ·

1 likes
Nie pomyliły Wam się wątki?
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

Julitka

#415 ·

1 likes
No właśnie...
***Jak ja nie cierpię sPAMerfów!

johnson

#416 ·

Chodziło mi tylko o to, gdzie może znaleźć info o tym, że w NVDA nie będzie już tego Appmodułu, czy skryptu jak by to nazwać, który był jakoś związany z klango.

lukasz1993258

#417 ·

aaa oto chodzi., rozumiem.
Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.
Poprzednia 21 / 21