fajnie gdyby kiedyś tam w jakiejś przedchwilnej albo i nie przedchwilnej przyszłości pojawiły się podcasty ;)
dotyczące klango?
2 likes
chętnie bym sobie pobrała swoje archiwum ale... Konto zakładałam na maila, którego już nia ma :D a hasła nie pamiętam ;)
2 likes
jee zgadłam swoje własne hasło i arhiwum pobrane.
Ale ja głupoty czasami pisałam xD
Ale ja głupoty czasami pisałam xD
2 likes
ooo nie, ja muszę też to poprzeglądać, niestety na partycji extowej utknęlo, chyba, że jeszcze raz pobiorę.
Co do tego archiwum, co oni niby zaktualizowali, powiem Wam, że to dziwna sprawa jest.
Mam dwa. Poprzednie, które mi naprawili i to niby nowe. Ale w tym nowym, jak wyszukuję po frazie w wiadomościach wysłanych, a zdarza mi się to, bo szukam jednej rzeczy, która jest dla mnie dość istotna, nie znajduje mi wiadomości po tej konkretnej frazie, a w tym starym, gdzie wiadomości wysłane nie mają rozszerzenia txt, już owszem. I teraz sobie wyobraźcie, że po tej konkretnej frazie w tym starym archiwum znajduje mi 297 elementów. Do każdego dopisywać txt? Szaleństwo.
Mam dwa. Poprzednie, które mi naprawili i to niby nowe. Ale w tym nowym, jak wyszukuję po frazie w wiadomościach wysłanych, a zdarza mi się to, bo szukam jednej rzeczy, która jest dla mnie dość istotna, nie znajduje mi wiadomości po tej konkretnej frazie, a w tym starym, gdzie wiadomości wysłane nie mają rozszerzenia txt, już owszem. I teraz sobie wyobraźcie, że po tej konkretnej frazie w tym starym archiwum znajduje mi 297 elementów. Do każdego dopisywać txt? Szaleństwo.
2 likes
Moje archiwum miało wcześniej 1.1 gb teraz 950 MB więc chyba coś zepsuli po prostu przy poprawie poprzedniej rzeczy, tylko wpisy z bloga są bez nowych linii i komentarzy, więc sam poodzyskuję je chyba metodą ctrl+a ctrl+C ctrl+V
A moje miało 84 MB. Jakim cudem? :O
Ale to co, myślisz, że nie wrzucili mi głosówek? Na to by wychodziło. A pytałam ich, czy da się głosowe rzeczy odyskać. No chyba, że mówisz o forach.
2 likes
Głosowych message chyba nie ma z tego co ktoś pisał, a na forach głosowych najwyraźniej mało się udzielałaś.
Widocznie tak. :) To wszystko jasne. ;)
Tak czy inaczej, dopisywanie .txt do każdego pliku mnie... drażni. :D
2 likes
aaa to już wiem dlaczego mi wszystko działało, ja to z czegoś jedynego i słusznego otwierałem, z resztą @Celtic nie musisz nic dopisywać, ustaw żeby CI notepad otwierał pliki bez rozszerzenia. Tam jak masz to okienko klikasz więcej, wybierasz notatnik i chyba tam powinno być takie śmiszne cuś do zaznaczenia.
Ja sobie przeglądam włąśnie moją historię i ja 90% nie pamiętam. Nie wiem czy ja wyparłem przeszłość czy co.
Ja sobie przeglądam włąśnie moją historię i ja 90% nie pamiętam. Nie wiem czy ja wyparłem przeszłość czy co.
No właśnie się tak nie da niestety. Nie ma tego pola do zaznaczenia i za każdym razem muszę wybierać mu, że chcę otwierać notatnikiem.