No, przynajmniej to. :) Dzięki za pomysł.
O Mam dokładnie to samo, co Julitka.
Witajcie. Może ktoś już poruszał problem o którym chcę napisać, ale nie mam cierpliwości, żeby ponad 2000 wpisów przeczytać.
Nie mogę odtworzyć żadnego pliku z youtube. Po wciśnięciu entera pojawia się komunikat, że nie można odtworzyć pliku. Nikt z moich znajomych nie ma takiego problemu. Może ktoś ma na to jakąś radę?
Nie mogę odtworzyć żadnego pliku z youtube. Po wciśnięciu entera pojawia się komunikat, że nie można odtworzyć pliku. Nikt z moich znajomych nie ma takiego problemu. Może ktoś ma na to jakąś radę?
1 likes
Ja tez mam ten system i mi normalnie dziala. Nigdy nie mialam problemu chyba z tym, to ciekawe
1 likes
Witajcie!
Ostatnio kilka osób się pytało w tej sprawie, a więc aby kwestię wyklarować i podać jakiś wiarygodny termin.
Elten 2.3, beta 1 wstępnie zaplanowana jest na 24 czerwca.
Pozdrawiam,
Dawid Pieper
Ostatnio kilka osób się pytało w tej sprawie, a więc aby kwestię wyklarować i podać jakiś wiarygodny termin.
Elten 2.3, beta 1 wstępnie zaplanowana jest na 24 czerwca.
Pozdrawiam,
Dawid Pieper
Nie jestem niecierpliwy, pytam się tylko. Bety mialy być 24 czerwca, rozumiem opuznienie, może jakieś dodatkowe zajęcia, to kiedy maja być?
2 likes
@djgraco Nigdy ich nie będzie. :D Dawid mówił coś o końcu sierpnia, ale zbliża się koniec świata, więc?
1 likes
Bez fajerwerków rozpoczynamy ostatnie już betatesty w gałęzi 2.X.
Na serwer właśnie pomknął Elten 2.3 (beta 1).
Przełomowych nowości ani poprawek tam nie ma, na razie zmiany drzemią pod maską głównie, a jest to pierwszy krok ku nowemu silnikowi.
Jestem na etapie przekształcania kodu tak, by w Eltenie 3.0 łatwo móc wdrożyć nowy Elten Engine.
Dlatego też całkiem możliwe, że Beta 1 Eltena 2.3 popsuła więcej, niż naprawiła, no cóż, sprawdzenie tego to zadanie dla was.
Myślę, że jeszcze ze dwie takie bety będą, ze zmianami raczej niewidocznymi, nim naprawdę zobaczycie zmiany, w tym zapowiadany nowy system tłumaczeń.
Na serwer właśnie pomknął Elten 2.3 (beta 1).
Przełomowych nowości ani poprawek tam nie ma, na razie zmiany drzemią pod maską głównie, a jest to pierwszy krok ku nowemu silnikowi.
Jestem na etapie przekształcania kodu tak, by w Eltenie 3.0 łatwo móc wdrożyć nowy Elten Engine.
Dlatego też całkiem możliwe, że Beta 1 Eltena 2.3 popsuła więcej, niż naprawiła, no cóż, sprawdzenie tego to zadanie dla was.
Myślę, że jeszcze ze dwie takie bety będą, ze zmianami raczej niewidocznymi, nim naprawdę zobaczycie zmiany, w tym zapowiadany nowy system tłumaczeń.
No i już pierwszy problem. Jestem po updacie i co? elten 2.3 beta jelten 2.3 betaj i tak dalej. Wywalić z zadań i nic nie daje.
U mnie też bangla aż miło, i nawet szybciej niż na stabilce, ale to pewnie fata morgana :D