Forum

Elten 2 - betatesty

Archiwum Eltena

Poprzednia 109 / 162 Następna

Julitka

#2161 ·

1 likes
Uroczy bug!
Jak uruchomiłam sobie Eltena, to nagle ze sporą częstotliwością zaczął powtarzać się dźwięk nowego zdarzenia, tak że myślałam, że ktoś ostro spamuje w jednym ze śledzonych przeze mnie wątków. :) Powtarzało się to na tyle nieregularnie, że można było się pomylić! Restart nie pomógł, trzeba było zamknąć fizycznie program i ręcznie go otworzyć ponownie.
***Jak ja nie cierpię sPAMerfów!

zywek

#2162 ·

1 likes
Bo to jest błąd w agencie chyba albo gdzieś tam.

Puszkin

#2163 ·

Ciekawostka na forum głosowym, syntezator oznajmia błąd tworzenia wpisu, a wpis i tak się wysyła. :D

jamajka

#2164 ·

1 likes
Ooooo, sławne nieistniejące błędy, lubimy to!
rzeczy niemożliwe od ręki, cuda w przeciągu trzech dni.

daszekmdn

#2165 ·

1 likes
Wyskoczyła nowa aktualizacja, przypadkiem wybrałem nie i po wejściu w sprawdź aktualizację mówiło że brak, musiałem użyć reinstalacji.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

Lowca_Androidow

#2166 ·

I tu się kłania historia powiadomień
Dziękuję wszystkim tym, którzy mnie wspierali i pomagali, wszystkim tym, z którymi miło się gawędziło i spędzało czas.
Ostatnie zdarzenia przyspieszyły moją decyzję, odchodzę.
Na koniec chciałem pogratulować moderatorom grupy o telefonach, Samodzielność oraz Polskie społeczeństwo działań skutkujących tym, że nie chce się tutaj zaglądać
Mają wyłączność na słuszność, user nie ma prawa mieć innego zdania, a jeśli takowy broni swoich racji spuszczają ze smyczy swoją obronną maskotkę.
Działania władzy pokazują jedynie, że wspomniana moderacja ma w głębokim poważaniu to co miśli zwykły user bez uprawnień moderatorskich, bo kimże taki user jest..
Brak wyjaśnień, merytorycznych, podpartych choćby regulaminem, to brak szacunku.
Jak to nawet namiastka władzy potrafi uderzyć do głowy...
Aha, kroplę czary przelał ban otrzymany za to, że napisałem do maskotki moderatorek, że się podlizuje, żałuję jedynie, że nie napisałem kulturalnie, a nie zgodnie z moimi zasadami, że zawsze piszę to co myślę, czyli, że liże dupę.

Julitka

#2167 ·

Ta, tylko żeby ona jeszcze była interaktywna, a nie sam "log". :)

hryniek

#2168 ·

1 likes
No to wiadoma sprawa.
Powiem Ci jedną rzecz dziewczyno. Tak mi się podobasz, że rwałbym CIę niczym trawę w STW

Julitka

#2169 ·

Taki mały błąd: Z gałęzi Urodziny Znajomych i Nowi Znajomi w Co Nowego nie da się wyjść strzałką w lewo, trzeba esc.

Celtic1002

#2170 ·

Ej słuchajcie, posty z forum znikają. :O Był post Żywka o kursorze, Matiusa, Chryńka i mój, a tu posty zarówno Żywka, Chryńka, jak i mój zniknęły.
"Trzeba być wielkim przyjacielem, żeby przyjść i przesiedzieć z kimś całe popołudnie tylko po to, żeby nie czuł się samotny. Odłożyć swoje ważne sprawy i całe popołudnie poświęcić na trzymanie kogoś za rękę."

Anna Frankowska

hryniek

#2171 ·

1 likes
bo ja je do problemów wrzuciłem.
Powiem Ci jedną rzecz dziewczyno. Tak mi się podobasz, że rwałbym CIę niczym trawę w STW

Julitka

#2172 ·

Jak teraz weszłam w ten wątek z Co Nowego, to nie przeskoczyło mi do najnowszych wpisów, tylko kilka wcześniej, takich już przeze mnie przeczytanych.

Julitka

#2173 ·

Na angielskim forum pojawił się problem milczących pasków postępu podczas zapisywania czegoś, np. z Youtube. Nie wiem, czy to błąd, ale faktycznie jest to uciążliwe. Są tylko ptaszki i nie wiadomo, kiedy coś się skończy.

daszekmdn

#2174 ·

1 likes
Ale czemu o stabilkach piszecie w beta testach?

Julitka

#2175 ·

No ja mam Betę, więc...

daszekmdn

#2176 ·

ahaaa

lukasz1993258

#2177 ·

a co jest nowa beta?
Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

pajper

#2178 ·

1 likes
Najnowsza wersja obecnie to Elten 2.222 stable.
#StandWithUkraine

Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.

Julitka

#2179 ·

Najnowsza wersja i wcześniejsza też: Po odczytaniu w Co Nowego wpisów na blogach i komunikacie "Brak wpisów na śledzonych blogach" Elten się zawiesza. Pomaga tylko restart. Z innymi pozycjami nie ma problemu.

monstricek

#2180 ·

1 likes
U mnie jest taki sam problem, ale ja używam skrót Shift*f2 do otwierania meni, a nie restartuje program.
Poprzednia 109 / 162 Następna