Elten 2 - betatesty
Back to Archiwum Eltena#2181 Julitka
No, przynajmniej to. :) Dzięki za pomysł.
#2182 Celtic1002
O Mam dokładnie to samo, co Julitka.
Anna Frankowska
#2183 zywek
Ja też tak mam jeśli chodzi o blogi
#2184 DJGraco
Mi wszystko dziala
#2185 growita
Witajcie. Może ktoś już poruszał problem o którym chcę napisać, ale nie mam cierpliwości, żeby ponad 2000 wpisów przeczytać.
Nie mogę odtworzyć żadnego pliku z youtube. Po wciśnięciu entera pojawia się komunikat, że nie można odtworzyć pliku. Nikt z moich znajomych nie ma takiego problemu. Może ktoś ma na to jakąś radę?
#2186 hryniek
A jaki to system? BO jak XP to wsparcia dla YT nie ma.
#2187 growita
8.1
#2188 Kasia
Ja tez mam ten system i mi normalnie dziala. Nigdy nie mialam problemu chyba z tym, to ciekawe
#2189 pajper
Witajcie!
Ostatnio kilka osób się pytało w tej sprawie, a więc aby kwestię wyklarować i podać jakiś wiarygodny termin.
Elten 2.3, beta 1 wstępnie zaplanowana jest na 24 czerwca.
Pozdrawiam,
Dawid Pieper
Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.
#2190 matius
No to czekamy.
#2191 DJGraco
Nie jestem niecierpliwy, pytam się tylko. Bety mialy być 24 czerwca, rozumiem opuznienie, może jakieś dodatkowe zajęcia, to kiedy maja być?
#2192 pajper
Dobre pytanie.
Trudno orzec prawdę mówiąc, na pewno w te wakacje.
#2193 zywek
@djgraco Nigdy ich nie będzie. :D Dawid mówił coś o końcu sierpnia, ale zbliża się koniec świata, więc?
#2194 pajper
Bez fajerwerków rozpoczynamy ostatnie już betatesty w gałęzi 2.X.
Na serwer właśnie pomknął Elten 2.3 (beta 1).
Przełomowych nowości ani poprawek tam nie ma, na razie zmiany drzemią pod maską głównie, a jest to pierwszy krok ku nowemu silnikowi.
Jestem na etapie przekształcania kodu tak, by w Eltenie 3.0 łatwo móc wdrożyć nowy Elten Engine.
Dlatego też całkiem możliwe, że Beta 1 Eltena 2.3 popsuła więcej, niż naprawiła, no cóż, sprawdzenie tego to zadanie dla was.
Myślę, że jeszcze ze dwie takie bety będą, ze zmianami raczej niewidocznymi, nim naprawdę zobaczycie zmiany, w tym zapowiadany nowy system tłumaczeń.
#2195 johnson
No i już pierwszy problem. Jestem po updacie i co? elten 2.3 beta jelten 2.3 betaj i tak dalej. Wywalić z zadań i nic nie daje.
#2196 Paulinux
Na ten moment mi wszystko działa
#2197 denis333
U mnie też bangla aż miło, i nawet szybciej niż na stabilce, ale to pewnie fata morgana :D
#2198 Paulinux
ja właśnie też miałam takie wrażenie ale też myślę że to jakieś złudzenie
#2199 denis333
Złudzenie. ten wątek tradycyjnie się dłuuuugo ładuje.
#2200 piter9521
Ja też miałem takie wrażenie.