[18 plus] Kawały
Back to Humor, gry i zabawy#2021 misiek
Dlaczego bocian ma czerwony dziób? Bo go krew zalewa, gdy mu się wmawia, że przynosi dzieci.
#2022 misiek
Co powstanie po skrzyżowaniu kangura ze słoniem ....? Wielkie dziury w całej Australii..!
#2023 misiek
Zebranie zwierząt. Zaczyna lew "Zebraliśmy się tutaj po to by..." A żaba powtarza "Zebraliśmy się tutaj po to by" Lew dalej "Zebraliśmy się tutaj po to by... "A żaba powtarza "Zebraliśmy się tutaj po to by... "Lew nie wytrzymuje i mówi zabierzcie to zielone z dużymi oczami. A żaba - "Krokodyl już cię tu nie ma!!!"
#2024 misiek
Zając przyjechał do baru rowerem. Po 5 minutach wychodzi z baru, roweru nie ma i mówi : - jak za 3 minuty go tu nie będzie to zrobię to co dziadek. Za 3 minuty niedźwiedź przyjeżdża z rowerem i się pyta : - no to co byś zrobił co?? Na to zając : - noo.... poszedł bym pieszo :)
#2025 misiek
Kubuś Puchatek przychodzi sobie do masarni. Gdzie go wita uśmiechnięty rzeźnik: -Dzień Dobry Kubusiu. Kubuś zaś bez pardonu: -Jest szynka? Rzeźnik z uśmiechem na ustach: -Tak Kubusiu, przecież wiesz, że jest to bardzo porządna masarnia. Kubuś na to z grymasem na twarzy: -Jest kiełbasa i parówki? Rzeźnik z spokojem grabarza i w dalszym ciągu z uśmiechem na twarzy: -Tak Kubusiu Puchatku, dla Ciebie wszystko jest świeżutkie. Kubuś mu na to, a czy są ryjki i kopytka? Rzeźnik: -Tak Kubusiu. Na to Kubuś Puchatek wyciąga spod płaszcza kałasznikowa i rozwala serią uśmiechniętego rzeźnika, cedząc przez zęby: -TO ZA PROSIACZKA!!!
#2026 misiek
Nawalony zając wraca po nocy do domu. W pewnym momencie fiknął i zasnął. W międzyczasie znalazły go dwa wilki i nie mogąc dojść do zgody poobijały sobie mordy aż do utraty przytomności. Rano zając się budzi, rozgląda się po pobojowisku i mówi: - Ja to kiedyś po pijaku cały las rozwalę...
#2027 misiek
Miś, zajączek i lis grają w karty. Nagle zajączek orientuje się że ktoś oszukuje. Zdenerwowany wstaje i mówi,,Ktoś tu oszukuje nie będę pokazywał palcem ale jak strzelę w ten rudy łeb!!!!
#2028 misiek
Mały wielbłąd pyta taty: czemu my mamy taką skudloną sierść a koniki mają taką ładną?No bo synku widzisz u nas - na pustyni w dzień jest +40 a w nocy -25 więc musimy taką mieć. A tato czemu mamy takie brzydkie kopytka a koniki takie ładne? No widzisz my ciągle chodzimy po piachu wiec musimy taką mieć. Tato a na ch.j nam to wszystko jak mieszkamy w zoo
#2029 misiek
Jedzie facet na bryczce i co jakiś czas uderza batem konia. Nagle zwierzę się obróciło i mówi: - Słuchaj stary jeśli jeszcze raz mnie uderzysz to dostaniesz tak mocno z kopyta, że się nie pozbierasz. Facet zdumiony tym, że koń mówi zwraca się do swojego psa siedzącego obok: - Nigdy jeszcze nie widziałem, żeby koń gadał. A pies na to: -Ja też
#2030 misiek
Na polanie w lesie pasą się krowy. Nagle zza drzewa wychodzi zajączek i mówi: - Witam szanowne króweczki! Czy jest może między paniami jakiś cwaniaczek? - Nieee - odpowiedziały zdziwione krowy. - No to zrzuteczka po 5 złotych! Na drugi dzień sytuacja się powtarza. Zdenerwowane krowy wysłały delegację do lisa. - Ty lis, zajączek wyłudza od nas gotówkę, chodź i zagraj dla nas cwaniaczka. Lis się zgodził. Trzeciego dnia krowy znów pasą się na polanie. Przychodzi zajączek: - Witam szanowne panie. Czy jest pomiędzy paniami jakiś cwaniaczek? Lis wstaje i mówi: - Jestem, a co mały? W tym momencie zza drzew wychodzi niedźwiedź. - A nic, krówki jak zwykle po "piątalu", a cwaniaczek 15!
#2031 misiek
Wiszą trzy nietoperze wampiry, zapada noc. Podrywa się pierwszy i wraca z zakrwawionym pyskiem po 30 minutach. Dwa pozostałe pytają się "gdzie się tak szybko najadłeś?" - A 5 kilometrów na wprost jest wioska pełna najprzedniejszego żarcia Podrywa się drugi i wraca po 15 minutach cały też z zakrwawionym pyskiem - A ty gdzie się tak nawtykałeś ? - Dwa kilometry w lewo, nie wiem czy widzielisci jest miasto pełne cudownej smakowitej krwi. Podrywa się trzeci i wraca cały umazany kwią po pieciu minutach. - A ty gdzie się tak napiłeś? - Widzieliście na prawo 500 metrow stąd mur, ja go nie zobaczyłem...
#2032 misiek
Misiu z zajączkiem siedzą w jednej celi. Misiu siedzi w kącie, a zajączek cały czas biega. - Misiu uciekajmy stad, oni nas zabiją! - Zajączku usiądź sobie, jesteś ze mną, nic ci nie zrobią. Zajączek jednak po chwili wstaje i znów chodzi. - Misiu uciekajmy oni nas zabiją! - Zajączku uspokój się i siadaj. Zajączek siada. Otwierają się drzwi do celi wchodzi wielbłąd. A zajączek: - Misiu uciekajmy, zobacz co oni zrobili z tym koniem!
#2033 misiek
Rozmawiają dwie krowy. Jedna: - muuu Druga - meee -nie zmieniaj tematu...
#2034 misiek
Gdzieś daleko na biegunie południowym idą sobie po krze niedźwiedzica z niedźwiedziątkiem. No i maluch pyta: - Mamooooo... czy ja jestem mis Grizzly??? - Nie syneczku, ty jesteś mis polarny. Po jakimś czasie. - Mamooooo... czy ja jestem mis brunatny??? - Nie mój drogi, ty jesteś mis polarny. Znowu po chwili. - Mamooooo... a może ja jestem mis koala??? - Nie moje dziecko, ty na pewno jesteś mis polarny. Po chwili zastanowienia mis mówi: - To kur... dlaczego jest mi tak zimno?????
#2035 misiek
Misiek, wielki władca lasu, nakazał zwierzątkom zachować trzeźwość, inaczej mówiąc wprowadził totalną prohibicję. Idzie pierwszego dnia po lesie i patrzy, a tu leży w rowie zając. - Nie wiesz zając, że w lesie jest prohibicja??? Jak ty wyglądasz? Gdzie żeś się tak uchlał? - Ej, no, misiek, musiałem, szwagier miał imieniny, no musiałem. Jutro już będę trzeźwy - plączącym się językiem usiłuje się wytłumaczyć ze swojego stanu. - No dobra, ale żeby mi to było ostatni raz!!! Następnego dnia znów misiek robi kontrolę i znów widzi zająca poniewierającego się po lesie w stanie pomroczności jasnej. - Zając, co ty wyprawiasz!?!?!??!?! Miałeś być dzisiaj już trzeźwy!!!!!! - wrzasnął misiek. - Sorry, ale kumplowi urodziły się pięcioraczki i wstyd było nie wypić. Ale obiecuję, jutro już będę trzeźwy....... 100 procent. Na pewno...... - powiedział z trudem zając. - Ale jak jutro zobaczę cię pijanego, to będzie nu zajac, pagadi!!! - pogroził misiek i rozstali sie we względnym pokoju. Następnego dnia idzie sobie misiek przez las i ani śladu pijanych zajęcy. Przechodzi obok stawu i widzi jak tam w stanie totalnej fazy pławi się jakiś szarak. - K..., JE... LEŚNY, ZNOWU JESTES NA... ! - zagrzmiał misiek. - Te, misiek, prohibicję to sobie możesz wprowadzać tym głupim zwierzątkom w lesie, a od nas rybek to się odczep!
#2036 misiek
-Córeczko tyle razy Cię prosiłam, żebyś nie dawała kotu ziarna. Ziarno jest dla kanarka. -Tak mamusiu, ale kanarek jest w kocie.
#2037 Lowca_Androidow
Wierzę w reinkarnację i właśnie przygotowuję listę osób na które będę chciał nasrać jak będę gołębiem.
Ostatnie zdarzenia przyspieszyły moją decyzję, odchodzę.
Na koniec chciałem pogratulować moderatorom grupy o telefonach, Samodzielność oraz Polskie społeczeństwo działań skutkujących tym, że nie chce się tutaj zaglądać
Mają wyłączność na słuszność, user nie ma prawa mieć innego zdania, a jeśli takowy broni swoich racji spuszczają ze smyczy swoją obronną maskotkę.
Działania władzy pokazują jedynie, że wspomniana moderacja ma w głębokim poważaniu to co miśli zwykły user bez uprawnień moderatorskich, bo kimże taki user jest..
Brak wyjaśnień, merytorycznych, podpartych choćby regulaminem, to brak szacunku.
Jak to nawet namiastka władzy potrafi uderzyć do głowy...
Aha, kroplę czary przelał ban otrzymany za to, że napisałem do maskotki moderatorek, że się podlizuje, żałuję jedynie, że nie napisałem kulturalnie, a nie zgodnie z moimi zasadami, że zawsze piszę to co myślę, czyli, że liże dupę.
#2038 kmicic92
Jak się nazywa samochód, który mieści cztery dziki? Fordzik.
#2039 misiek
W pubie siedzą Schmitt, Jussilainen i Małysz. Martin mówi: - Wiecie co, miałem kiedyś taki przypadek. Poszedłem do kina na "101 dalmatyńczyków", a na drugi dzień skoczyłem na średniej skoczni 101 metrów i wygrałem. Na to Jussilainen: - A ja kiedyś czytałem książkę "150 sposobów na stres". Na drugi dzień skoczyłem 150 metrów na dużej skoczni i też wygrałem! W tym momencie Małysz zrywa się jak oparzony, biegnie do wyjścia i krzyczy: - Trzeba odwołać zawody! Jutro skaczemy na mamuciej, a ja wczoraj przeczytałem "20 000 mil podmorskiej żeglugi"!
#2040 misiek
Dlaczego Małysz po ślubie zabrał swoją żonę na skocznie? Bo chciał ją przelecieć.