EltenLink

przyjrzyjmy się sobie nawzajem

Back to Integracja Eltenowiczów

#121 papierek

165 cm na faceta to niski. Nawet ja ze swoim 170 cm uważam się za niskiego, jak na faceta, chociaż średnia jest gdzie ok. 175

po co mi sygnatura?
2019-06-21 03:40

#122 Zuzler

Nie jest z Tobą tak le, jednak sporo pań będzie niższych niż to 170cm

2019-06-21 03:42

#123 papierek

całe szczęście. :)

po co mi sygnatura?
2019-06-21 07:30

#124 jamajka

Ale, tak jak łysy napisał, zależy, ile ma się lat.

rzeczy niemożliwe od ręki, cuda w przeciągu trzech dni.
2019-06-21 10:41

#125 siwy4don

Na dwóch szkoleniach byli bardzo wysocy panowie. Coś koło 2m prawie i ciągle musieli uważać, a i tak parę razy przypiepszyli głową w coś. Mi tam jest dobrze z moim przeciętnym 173cm.

2019-06-21 10:48

#126 Zuzler

Im mniejszy jesteś, tym łatwiej się wszędzie wkręcić, tym mniej się wyróżniasz. Czasem się przdaje :)

2019-06-21 11:29

#127 papierek

prawda maja? :D

po co mi sygnatura?
2019-06-21 11:52

#128 misiek

To nie facet, tylko chłopaszek.

Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
2019-06-21 19:37

#129 Zuzler

No jeszcze chłopaszek. MOże trochu urośnie, niekoniecznie w szerz.

2019-06-23 19:33

#130 zvonimirek222

Oj tam, oj tam...
Widziałem takich, co miały szacunkiem 175 cm, ale spotykałem i takich o swoim wzroście...
--Cytat (Zuzler):
Nie jest z Tobą tak le, jednak sporo pań będzie niższych niż to 170cm

--Koniec cytatu

Student studentowi wszystko
2019-07-25 12:02

#131 Zuzler

Ale nadal spora ich liczba tego metra siedemdziesiąt nie przekracza.

2019-07-25 12:29

#132 misiek

I co z tego?

Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
2019-07-25 18:04

#133 Zuzler

I tyle. A myslałeś, że co powiem?

2019-07-25 23:53

#134 Sunniva

Ja mam 168 cm wzrostu i ważę 58 do 60 kg. Włosy ciemny blond lekko za ucho - proste i ciemkie. Długie nogi i długie ręce, co stanowi problem przy kupowaniu ubrań, bo bardzo często mają na mnie za krótki rękaw.
Od wiosny do jesieni najchętniej noszę spódnice i sukienki. Zimą spodnie ze względów praktycznych, żeby nie marznąć. Lubię tak zwane rzeczy przy ciele. Buty zawsze na płaskim obcasie, ale nie typowo sportowe. Lubię srebrną biżuterię, głównie wisiorki i bransoletki.

2019-12-30 06:10

#135 Paulinux

Zapomniałam o paru szczegółach przy swoim opisie, więc dopowiem. Nie lubię biżuterii, czasami jakaś bransoletka, czy łańcuszek, ale ani kolczyków, ani naszyjników, ani pierścionków nie chcę znać. No chyba że kiedyś ten symbolizujący odpowiedni stan cywilny :D
Makijaż u mnie sprowadza się do szminki ochronnej na zimę i dobrze mi z tym. Noszę się raczej sportowo i ciepło, gdyż jestem okropnym zmarzluchem, więc gdy tylko zaczną się zimy, już kurtka jak na Sybir i inne tego typu wyposażenie.
Mam duże dłonie, mam wrażenie, że po prostu wytrenowane na klawiaturach od fortepianowej, przez brajlowską, a kończąc na komputerowej. Przed klawiaturami spędziłam większość swojego życia, więc z tego to może wynikać.
Mam tak zwaną budowę kolumny, co oznacza, że mniej więcej cały korpus ma równą szerokość.
Co do perfum lubię ziołowe nuty, ale tylko wtedy, kiedy są lekkie i świeże (nie cierpię z reguły starszych pań, które swoim zapachem wypełniają np. cały autobus i nie chce mi się w nim dłużej jechać), kwiatowe mogą być, ale niesłodkie, bo nie lubię słodkich perfum, cytrusowe też są ok.

Happy hacking
2019-12-30 10:38

#136 misiek

To ja też się noszę sportowo, ale niekoniecznie zbyt ciepło, chociaż ostatnio śmigam w kurtce na grubym miśku.

2019-12-30 16:43

#137 Snajper22

Witajcie. Mam około 165 cm wzrostu.
Włosy to w sumie teraz to nie wiem, bo pare razy były już farbowane, ale są krutkie mie-jwięcej do łopatek.
Oczy... I tu pewna nie jestem, w dowodzie mam zielone, ale w realu mówili mi, że mam niebieskie.
Najczęściej chodze w spodniach, t-shirtach, bluzach wszelkiego rodzaju i cieńszych bluskach z długim rękawem. Co do obuwia to wszelkie buty sportowe, nie lubię balerinek i tego typu pokrewnych, jakieś na małym obcasie to tylko na specialne okazje.
Z biżuterji to noszę ostatnio tylko srebrny łańczuszek na szyji i taki sam łańczuszek na prawej ręce. Makijarz jest mi zbędny, ewętualnie jakaś pomatka, ale to najczęściej jak jest zimno, by mi usta nie pękały.
Pozdrawiam.

"Czy ty jesteś bardzo odważny? - Średnio. - A co zrobiłeś najodważniejszego w swoim życiu? - (...) Wstałem dziś rano."
Cormac McCarthy, "Droga"
2020-08-31 03:50

#138 djsenter

Kilka miesięcy temu się mierzyłem, warzyłem, i wyszło 178cm, jak i 65 kg.
więc zostanę przy tych pomiarach jak narazie :D
Ciemno brązowe włosy, niebieskie oczy, zapewnę jasno niebieskie, które w jakimś stopniu zakrywa zaćma więc jakieś takie ni jakie chyba te oczy są, ale oczo pląsu nie ma...
Włosy są często krótkie, zcięte na irokeza.
Z reguły lubię się ubierać sfobodnie, albo w dresy, lub jeansy. Koszulki z nazwami zespołów lub logami designerskich firm jak mi się uda kupić, na długi rękaw, bluzy pasujące do materiału i koloru spodni, lubię też kurtki skórzane jak i kamizelki.
Czasami ubiorę się jak do kościółka jeżeli to potrzebnę, w sweterek, białą koszulę i jakieś spodnie galowe.
Ostatecznie też ubieram się w stroje reprezętujące moje poglądy polityczne lub przynależenie do jakiejś subkultury, czyli czasami ubiorę się cały na czarno i ubiorę koszulkę z zespołem emo albo jakimiś smutnymi/ciemnymi znakami, etc, albo anty komunistyczne/konserwatywne stroje, bo wiem gdzie takie kupić po dobrej cenie :D
Z okularami różnie bywa, ale ogólnie to nie noszę, nie czuję potrzeby.
Łańcucha nie mam, ale chcę sobie kupić srebrny za jakiś czas.
Chyba to tyle, podobam się?
xD

Senter San
2020-09-12 14:01

#139 djkrissu

Ja też uwielbiam kobiety/dziewczyny w długich włosach. Kobiety/dziewczyny w krótkich włosach to tacy faceci z biustem :)
--Cytat (papierek):
OOO, długie włosy też uwielbiam. :)
--Cytat (amel):
Że też ten móżdżek nigdy nie zrodził u mnie pomysłu nigdzie na taki temat?
Wzrost Hagridzi, czytać 155cm, no w sumie bliżej 154 i pół, ale... Staram się tym, cóż za gra słów, nie dołować.
Jestem ruda, włosy mam tak do łopatek. Oczy niebieskie, nie widać na szczęście po nich, że coś nie styka w okabelkowaniu mózgowym.
Budowa taka, że dziwię się, iż na rentgenie cokolwiek widać.

Jak się ubieram? Zależnie od okazji. Lubię sukienki, ale raczej dłuższe, ale to też raczej nie na codzień. Bardziej niedzielnie albo okazyjnie.
Buty? To, co można znaleźć w numeracji 35, spojler: niewiele. Najważniejsza tu wygoda no chyba, że chodzi o imprezę jakąś.
Ponoć ładnie mi w związanych włosach, ale wiązać ich nie lubię, więc rzadko mnie tak widują.
Generalnie, elastyczne ze mnie dziewczęcie.

--Koniec cytatu

--Koniec cytatu

Fiorda! to projekt dwójęzyczny, polsko-ukraiński. Fiorda, to "muzyka dla każdego o każdej porze nocy i dnia". Zapraszam do zapoznania się z tym projektem, a może znajdziesz tam coś dla siebie? http://dmsrv.pl:7181/fiorda Na razie pilot, w krótce audycje na żywo. strona projektu: http://fiorda.dmsrv.pl
2020-09-12 16:36

#140 camila

No i stało się - włosy ścięte na 12 mm... Przybyło mi trochę kilogramów przez leki, noszę srebrną bransoletkę i smartwatch - zegarek brajlowski poszedł do niebytu :-D

ENFP
2020-09-12 16:48