Migracja na Wordpressa, szczegóły
Back to EltenLink#301 tomecki
A ja z kolei nie jestem w stanie wrzucić tekstu na blog. Gdy piszę coś w rodzaju "to jest test", wszystko jest ok, ale gdy wrzucam coś dłuższego i próbuję wysłać to najpierw są ptaszki, trwa to trochę, na koniec błąd i wysyła się pusty wpis.
#302 balteam
Dalej po dodaniu nowych wpisów muj blog nie przesuwa się, stoi tam sobie gdzieś ok 30 pozycji. Tak samo najczęściej komentowane blogi też są dziwne, przynajmniej niektóre blogi na szczycie.
#303 balteam
Chyba wiem, po prostu prywatne wpisy nie podnoszą bloga w ostatnio aktualizowanych, tylko publiczne.
#304 Zuzler
No, chyba tak. Dlatego nie mogłam znaleźć w ostatnio aktualizowanych bloga Irniss.
#305 Paulinux
Kurczę, bardzo szkoda :/
#306 iwkan
A u mnie się wpisy dodają. Wchodzę na blog z eltena. tylko mam komunikat że jest 610 komentarzy. A po naciśnięciu pokazuje mi że nie mam żadnych. Widzę też jak ktoś doda komentarz ale ten komunikat o 610 nowych wcale nie znika.
#307 Zuzler
A u mnie była informacja o jednym komentarzu na blogu. Weszłam, a tu dwa.
#308 iwkan
I to pewnie dwa moje
#309 pates
Teraz mam 56 kommentów tylko
#310 Zuzler
Owszem Iwkan. A dalszy ciąg jest taki, że przed chwilą było napisane, że komentarze są dwa i... Rzeczywiście, były dwa.
#311 lwica
A ja przychodzę z zapytaniem, czemu jak udostepniam na facebooku link do wpisu, i ktoś w niego klika, to jest napisane, że blogi są tymczasowo niedostępne, a jak ja np. kliknęłam w link do wpisu, udostępnionego na fb przez Jamajkę, to normalnie mi się pokazał?
Pewnie coś źle ustawiłam, albo cóś takiego, ale jestem właśnie ciekawa co.
#312 Monia01
Czy to jest na pewno link do bloga na Wordpressie?
🇺🇦 🇵🇱
#313 lwica
Hm.
Zależy co przez to rozumiesz.
Bo to, co się pokazuje, to moża sobie ustawić, czyli to, jaki link się pokazuje.
Chyba, że chodzi o to, zę to był wpis stworzony przed przeniesieniem blogów, może stąd problem, ale chyba nie powinno tak być.
#314 DJGraco
Cooooo? Nic z tego posta nie rozumiem.
-- (lwica):
Hm.
Zależy co przez to rozumiesz.
Bo to, co się pokazuje, to moża sobie ustawić, czyli to, jaki link się pokazuje.
Chyba, że chodzi o to, zę to był wpis stworzony przed przeniesieniem blogów, może stąd problem, ale chyba nie powinno tak być.
--
#315 Kosa12
Dlaczego widzę swój blog dwa razy?
#316 Agata.d
No ja mam tak samo,
#317 Agata.d
A wiadomości z hasłem do bloga jak nie było tak nie ma.
#318 lukasz1993258
I tak upłyną termin na zmiane hasła
#319 pajper
Mam tą sytuację na względzie, próbuję ją wyjaśnić.
Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.
#320 Agata.d
Spoko. rozumiem. Wydaje mi się, że wiadomość po prostu nie doszła do mnie.