Be my eyes
Back to inne#41 Kasia
A. Ok Fajna sprawa.
#42 mojsior
no ja czytałem tweeta od ludzi zajmującymi się dostępnością w microsofcie gdzie pisali że właśnie na
bemyeyes służą pomocą w rozwiązywaniu problemów z ich produktami
#43 midzi
Tak, Microsoft to pierwsza firma oferująca tego typu usługę w ramach Be My Eyes, ale dotyczy to tylko
USA, w Polsce na razie jeszcze nikt nie korzysta z tej opcji.
#44 misiek
I wkurzają mnie te dosłownie codzienne powiadomienia. Jak nie w samej apce to na poczcie.
#45 MonikaZarczuk
Ooo, a ja nic nie mam. Ani tu, ani tu.
#46 balteam
ja też nie mam, powiadomienia z aplikacji możesz wyłączyć pewnie odejmując aplikacji możliwość wysyłania
powiadomień
#47 zubers87
Witajcie ja mam włączone powiadomienia z aplikacji i też nic nie dostaje
#48 MonikaZarczuk
Łysy ma jakieś chody :D
#49 misiek
Serio- dostaję codziennie. I jeszcze rzeby w samej apce to pal licho, ale po tyle samo jest na skrzynce
pocztowej.
#50 daszekmdn
Ale jakie?
#51 Julitka
Oj Łysy, a jak robisz rekonesans Tap Tap See czy innym KNFB Reader to co niby robisz, jeżeli nie zdjęcia?
Są to zdjęcia Live, ale przecież zdjęcia! A te enigmatyczne nie wiadomo co, które czasem prezentuje Tap
Tap See jako "rozpoznane zdjęcia" napewno nie pomogą przy rozpoznaniu czegoś na maleńkim pasku błyszczącej
powierzchni. A te powiadomienia faktycznie są dziwne, zwłaszcza na poczcie,
bo przypomina to jakiś newsletter portalu typu wizaz, polki czy innych, ale przecież da się je wyłączyć.
#52 Kasia
Ja też dostaję powiadomienia z apki. Jakieś po Angielsku. Ale niewiele.
#53 cinkciarzpl
Pewnie jakieś coś gdzieś zaznaczone. Ja nie dostaję nic oprucz newslettera raz na miesiąc chyba.
#54 denis333
Dokładnie. Newsletter przychodzi raz na miesiąc.
#55 Kasia
Ale mi zupełnie nie przeszkadza to, że raz dzienie, i to nie codziennie, coś mi się w apce pojawia.
#56 MonikaZarczuk
Ja mam tak, jak Cinkciarz. Raz pewnie na miesiąc jakieś podsumowanie i tyle. Łysy dostaje całą naszą
korespondencję :D
#57 mojsior
jeżeli chodzi o tapptap see to jest to już martwy projekt więc nie zdziwcie się jak wam przestanie działać
#58 hryniek
@Monsior: Jakaś alternatywa? BO apka fajna była do rozpoznawania banknotów.
#59 monstricek
Na androida jest blinddroid walvet, a na iosa, chyba, tez jest appka, ale nazwy nie pamientam.
#60 Kasia
Do rozpoznawania banknotów na IOS jest czytnik pieniędzy. Tak to się nazywa po którejś zmianie