Forum

Be my eyes

inne

Previous 4 / 4

die

#61 ·

alternatywom dla taptap see na IOSa jest seeingAI

przytulnemiejsce

#62 ·

ja głównie be my eyes wykorzystywałem do tego co opisywał hryniek, czyli do instalacji windowsów czy grzebania w biosie :) jest zarombiste i super działa, bardzo mili ludzie, przede wszystkim cierpliwi i uprzejmi, zawsze pomogą i dzięki tej apce tyle komputerów już mogłem zrobić że aż niezliczę... :) i co najważniejsze i najciekawsze, o której kolwiek bym nie zadzwonił, nawet w środku nocy czy to o drugiej, trzeciej, czy czwartej nad ranem, zawsze ktoś tam odebrał i pomógł :)

lwica

#63 ·

Wiele razy o niej słyszałam, chyba pora ją zainstalować. Generalnie bardzo fajnie, że coś takiego powstało. :)
Nawet jeśli jesteś aniołem, zawsze znajdzie się ktoś, komu będzie przeszkadzał szelest twoich skrzydeł. Autor nieznany.

Zuzler

#64 ·

1 likes
@Lwica, zapewniam Cię, że warto. Co człowiek, to jednak człowiek. Te wszystkie Assistanty, TapTap See i inne cuda rzetelnej i pełnej informacji zawsze dać nie muszą.

magmar

#65 ·

Gorąco polecam.
Np. w sytuacji gdy komputer nag.e milknie
Wojna to pokój. wolność to niewola.
Ignorancja to siła. G. Orwell "Rok 1984"

bratczyk96

#66 ·

Transcription

Witam serdecznie co do aplikacji BMS ja również korzystam z tej aplikacji jestem bardzo zadowolony bardzo mi się przydaje na przykład rozprowadzenie na przystanku rozkładu jazdy jak nikogo nie ma na przystanku czy na przykład raz musiałam prosić pomóc dojść mi właśnie od cmentarza do przystanku a tam wcześniej się dowiedziałam mieszkanki tej wsi, że po drodze są rowy i skorzystałbym właśnie do tych rowów nie wpaść aplikacja jak najbardziej jest bardzo pomocna sam z niej korzystam i jestem bardzo z niej zadowolony wszystkim polecam pozdrawiam

Pozdrawiam

MarOlk

#67 ·

Czasem używam. Sprawdza się.
Previous 4 / 4