1 likes
A. Ok Fajna sprawa.
no ja czytałem tweeta od ludzi zajmującymi się dostępnością w microsofcie gdzie pisali że właśnie na
bemyeyes służą pomocą w rozwiązywaniu problemów z ich produktami
bemyeyes służą pomocą w rozwiązywaniu problemów z ich produktami
Tak, Microsoft to pierwsza firma oferująca tego typu usługę w ramach Be My Eyes, ale dotyczy to tylko
USA, w Polsce na razie jeszcze nikt nie korzysta z tej opcji.
USA, w Polsce na razie jeszcze nikt nie korzysta z tej opcji.
I wkurzają mnie te dosłownie codzienne powiadomienia. Jak nie w samej apce to na poczcie.
Ooo, a ja nic nie mam. Ani tu, ani tu.
ja też nie mam, powiadomienia z aplikacji możesz wyłączyć pewnie odejmując aplikacji możliwość wysyłania
powiadomień
powiadomień
1 likes
Łysy ma jakieś chody :D
Serio- dostaję codziennie. I jeszcze rzeby w samej apce to pal licho, ale po tyle samo jest na skrzynce
pocztowej.
pocztowej.
1 likes
Oj Łysy, a jak robisz rekonesans Tap Tap See czy innym KNFB Reader to co niby robisz, jeżeli nie zdjęcia?
Są to zdjęcia Live, ale przecież zdjęcia! A te enigmatyczne nie wiadomo co, które czasem prezentuje Tap
Tap See jako "rozpoznane zdjęcia" napewno nie pomogą przy rozpoznaniu czegoś na maleńkim pasku błyszczącej
powierzchni. A te powiadomienia faktycznie są dziwne, zwłaszcza na poczcie,
bo przypomina to jakiś newsletter portalu typu wizaz, polki czy innych, ale przecież da się je wyłączyć.
Są to zdjęcia Live, ale przecież zdjęcia! A te enigmatyczne nie wiadomo co, które czasem prezentuje Tap
Tap See jako "rozpoznane zdjęcia" napewno nie pomogą przy rozpoznaniu czegoś na maleńkim pasku błyszczącej
powierzchni. A te powiadomienia faktycznie są dziwne, zwłaszcza na poczcie,
bo przypomina to jakiś newsletter portalu typu wizaz, polki czy innych, ale przecież da się je wyłączyć.
1 likes
Pewnie jakieś coś gdzieś zaznaczone. Ja nie dostaję nic oprucz newslettera raz na miesiąc chyba.
1 likes
Ale mi zupełnie nie przeszkadza to, że raz dzienie, i to nie codziennie, coś mi się w apce pojawia.
1 likes
Ja mam tak, jak Cinkciarz. Raz pewnie na miesiąc jakieś podsumowanie i tyle. Łysy dostaje całą naszą
korespondencję :D
korespondencję :D
jeżeli chodzi o tapptap see to jest to już martwy projekt więc nie zdziwcie się jak wam przestanie działać
1 likes
Na androida jest blinddroid walvet, a na iosa, chyba, tez jest appka, ale nazwy nie pamientam.