EltenLink

Śmieszne pomyłki pisemne i mówione

Back to Humor, gry i zabawy

#161 Julitka

@Moonlight Apokalipsa... :D

***Jak ja nie cierpię sPAMerfów!
2020-02-22 10:28

#162 misiek

Armagiedon.
--Cytat (Julitka):
@Moonlight Apokalipsa... :D

--Koniec cytatu

Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
2020-02-22 18:23

#163 Paulinux

Ja ostatnio zamiast zajechałam to powiedziałam zakochałam.

Happy hacking
2020-02-27 11:36

#164 markus1234

Odświerzam wątek. Przed chwilą w moim domu była pomyłka. Moja mama wychodziła, i zamiast powiedzieć: "wychodzę", to powiedziała: "wydaje".

2020-03-22 16:48

#165 Kat

Dziś, gdy ubierałyśmy się z młodą, żeby wyjść na spacer, zamiast powiedzieć ubieraj czapkę i szalik, to wyszło ubieraj szapkę i czalik.

"Nie wolno się bać.
Strach zabija duszę.
Strach to mała śmierć, a wielkie unicestwienie.
Stawię mu czoło.
Niech przejdzie po mnie i przeze mnie.
A kiedy przejdzie, odwrócę oko swej jaźni na jego drogę.
Którędy przeszedł strach, tam nie ma nic. ... Jestem tylko ja."
- Litania Bene Gesserit przeciw strachowi ("
2020-03-22 18:19

#166 misiek

Tak, może jeszcze rajrzuszek i koniane wełtuzki? Przez takie przegrzewanie najbardziej chorujemy.
--Cytat (Kat):
Dziś, gdy ubierałyśmy się z młodą, żeby wyjść na spacer, zamiast powiedzieć ubieraj czapkę i szalik, to wyszło ubieraj szapkę i czalik.

--Koniec cytatu

Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
Edited 2020-03-22 19:48

#167 Kat

Zaraz, zaraz, ale czy ja napisałam, że czapka i szalik były zimowe?
Zdaje się, że nie napisałam, więc wolałabym, żebyś Łysy darował sobie przytyki. Poza tym u nas wcale nie było tak ciepło, wiatr był zimny, wręcz mroźny, mimo, iż świeciło piękne słońce.
--Cytat (łysy):
Tak, może jeszcze korzuszek i wełniane rajtuzki? Przez takie przegrzewanie najbardziej chorujemy.
--Cytat (Kat):

--Koniec cytatu

--Koniec cytatu

"Nie wolno się bać.
Strach zabija duszę.
Strach to mała śmierć, a wielkie unicestwienie.
Stawię mu czoło.
Niech przejdzie po mnie i przeze mnie.
A kiedy przejdzie, odwrócę oko swej jaźni na jego drogę.
Którędy przeszedł strach, tam nie ma nic. ... Jestem tylko ja."
- Litania Bene Gesserit przeciw strachowi ("
2020-03-22 20:00

#168 Paulinux

Poza tym Łysy według mnie jesli już, to powinieneś napisać rajrzuszek i koniane wełtuzki :D

Happy hacking
2020-03-22 21:39

#169 misiek

Paulinux dla ciebie wszystko.
--Cytat (łysy):
Tak, może jeszcze rajrzuszek i koniane wełtuzki? Przez takie przegrzewanie najbardziej chorujemy.
--Cytat (Kat):

--Koniec cytatu

--Koniec cytatu

2020-03-23 02:37

#170 daszekmdn

Po za tym Kat z tego co się orientuję mieszka nad morzem, a tam zawsze nawet w lato zimniej niż ogólnie.

Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P
2020-03-24 18:01

#171 strowbery

witajcie pora i na mnie: dziś w radiu grałam audycję noi przechrzciłam Prezentera płci przeciwnej na na dziewczynę mówiąc: "myślałam, że spałaś" no myślałam że zapadnę się pod ziemię

<3 :* <3
2020-03-29 20:48

#172 daszekmdn

Uwaga, uwaga, pełen profesjonalizm nadchodzi:
Szukam sobie jakiejś pizzy na oficjalnej stronie naszej pizzerni a tam w składnikach jednej z wielu?
tuńczyk, cebula, majozen wyborowy

Edited 2020-04-25 13:16

#173 daszekmdn

Dosłownie z przed momentu:
Siedzimy na TT i jesteśmy wciąż w tematach pizzy, no i Paulinux się o jednej wypowiada.
Chciała powiedzieć pizza jest ok a wyszło pizza, je, sok xD

2020-04-25 13:46

#174 Paulinux

A Dash kiedyś powiedział, że nie pożąda za modą :D

Happy hacking
2020-04-25 13:47

#175 daszekmdn

Natomiast Nuno ucząc się pisać na klawiaturze braillowskiej na Androidzie zamiast Banana wciąż pisał baxaxa :D.

2020-04-25 13:52

#176 misiek

Szkoda, że nie majezon.
-- (daszekmdn):
Uwaga, uwaga, pełen profesjonalizm nadchodzi:
Szukam sobie jakiejś pizzy na oficjalnej stronie naszej pizzerni a tam w składnikach jednej z wielu?
tuńczyk, cebula, majozen wyborowy

--

2020-04-25 18:42

#177 johnson

Od dzisiaj nie zakrapia się oczu. Jak ktoś jakieś krople bierze i potrzebuje pomocy, to poproście, żeby wam zakropił tabletki. Wymysł mojej mamy.

2020-04-26 19:36

#178 lwica

Dzień dobry.
Gadamy sobie z @Moonlight22 na teamtalku.
I ja najpierw, zaczęłam się z czegoś śmiać z pijąc herbatę, a potem chciałam powiedzieć, że śmianie się z ustami pełnymi herbaty, wyszło mi, że śmianie się z herbatą pełną ust, to dobry pomysł. :-D

Nawet jeśli jesteś aniołem, zawsze znajdzie się ktoś, komu będzie przeszkadzał szelest twoich skrzydeł. Autor nieznany.
2020-05-03 14:55

#179 johnson

No cuż. Kot ogonem się odwrócił!

2020-05-03 15:32

#180 Moonlight22

Otworzyłam folder, gdzie mam wszystkie notatki z WOSu, bo chciałam przeczytać notatkę i zrobić pracę domową. Klikam strzałkę w dół, żeby mi przeszło na odpowiedni plik i zamiast "Rzecznik praw obywatelskich", zrozumiałam "Zrzeknij się praw obywatelskich" :)

"Ich kann nur für das kämpfen, was ich liebe, ich liebe nur, was ich respektiere, ich respektiere nur, was ich verstehe".
2020-05-03 20:28