Śmieszne pomyłki pisemne i mówione
Back to Humor, gry i zabawy#181 Paulinux
To raczej przesłuch, niż pomyłka. Ostatnio Nuno chciał powiedzieć ćwok albo cwel, nie zdecydował się w porę i wyszło mu słowo ćwiel.
#182 misiek
No, to ja mam kumpla o ksywce ćwiek.
-- (Paulinux):
To raczej przesłuch, niż pomyłka. Ostatnio Nuno chciał powiedzieć ćwok albo cwel, nie zdecydował się w porę i wyszło mu słowo ćwiel.
--
#183 daszekmdn
To nie pomyłka ale?
Montuję podcast, który zrobiłem z Paulinux i siedzę na Teamtalku.
Jeden użytkownik:
Grałem dzisiaj w Rosyjską grę.
Nato podcast:
Również.
Użytkownik:
Spodobała mi się.
Na to podcast:
Również mi się spodobało. :D Padłem.
#184 Paulinux
Tak mi się teraz przypomniało. Ten moment, kiedy jeszcze nie wiesz, jak anulować nagrywanie wiadomości głosowych na pewnym komunikatorze i mówisz przez pomyłkę "Trzymaj na mnie kciuki" zamiast "trzymaj za mnie kciuki".
#185 johnson
Pamiętajcie. Będzie wam za gorąco? Załóżcie podkoszulkę bez ramiączek. Tak przy okazji też zrobiłem z siebie idiotę. W systemie dwójkowym 0 zapisujemy 1. Święta prawda! xd Tak szybko odpowiedziałem se na pytanie w jeden z dziesięciu.
#186 daszekmdn
Mamy forum sieć i przesył danych, pisząc administracyjną wiadomość zamiast sieć napisał bym oczywiście sierść.
#187 misiek
XD :D XD :DDD
#188 johnson
W szpitalu oprucz ortopedy nie jest się jakimś dyrektorem, ordynatorem, tylko jak z mamą szukaliśmy tego słowa, to pierwsze, co mi na myśl przyszło to ornitolog. Jej znajomy ponoć lubił się za babami rozglądać i przyniektórych no to panienki, wasze zdrowie wypite w filiżance z chińskiej porcelany, żeby nie było to spirytus musiałbyć nie żadna wuda.
#189 Paulinux
Jak to mówią, głodnemu chleb na myśli. Dzisiaj zamiast serwetka o mało nie napisałabym serwerka
#190 daszekmdn
:D Tak jak to w jednej książce było:
"Miałem pomysł, żeby brat nazywał się Serweriusz, a siostra • Dyskietka, ale nikomu się nie spodobało."
#191 Paulinux
E no, co za dyskryminacja, skoro Serwerusz, to powinna być Dyskieteta albo coś podobnie ładnego
#192 daszekmdn
Zgrywka z telewizorem:
Rozmawiam z mamą i zadałem pytanie:
A co to jest?
A na to telewizor:
To coś, co może zmienić twoje życie. :D Padłem.
#193 Zuzler
Paulinka, sterowniaki? :)
#194 Paulinux
A no tak :) Pomyłka przy prezentacji umiejętności pisania na ABK
#195 Paulinux
Tymczasem zgodnie z ustaleniami wysyłam w załączniku treść poprzedniego sotkaniania.
#196 johnson
U nas w hacie mineralkę używa się czasen do podlewania wiatrów.
#197 daszekmdn
Zgrywka:
Ciekawe jak wygląda wąż.
Na to ktoś inny:
No, był jakiś taki, który miał wiew model.
#198 johnson
Nie chcę zakładać nowego wątku. Mama jechała kiedyś do Katowic. Przejeżdżała przez, jakby co to mnie poprawcie Kopydłów i w pewnym momęcie zmiana polskiego wiersza, która chodziła po głowie do samego przyjazdu. W Kopydłowie kozy kują. Zapomniałem, jak tam dalej jest.
#199 daszekmdn
Dość komiczna zgrywka z weekendu.
Oczywiście telewizor w akcji i coś w stylu.
Mówię: Przyszedłem po piwo.
Telewizor: no nie, zbyt dużo już wypiłeś. :D
#200 misiek
Więc koziołek mądra głowa, kupił sobie skrzynkę piwa, żeby dojść do Kopydłowa.
-- (johnson):
Nie chcę zakładać nowego wątku. Mama jechała kiedyś do Katowic. Przejeżdżała przez, jakby co to mnie poprawcie Kopydłów i w pewnym momęcie zmiana polskiego wiersza, która chodziła po głowie do samego przyjazdu. W Kopydlowie kozy kują. Zapomniałem, jak tam dalej jest.
--