Transcription
Thank you for watching!
Thank you for watching!
Thank you for watching!
Kaczki Kaczki Cieszę się czy jak ktoś tam w cieniu Trzeba zmykać w okamgnieniu A kurety razem traczą kaczki Wziął z góry z gołym kurem kaczki Raz na wozie, raz pod wozem kaczki A więc dalej wywierzy gołej kaczki Kacze opowieść
DZIĘKI ZA OBSERWACIE! DZIĘKI ZA OBSERWACIE!
གཎོ་ོོཻཻོ་ཽཽཽཽཁु ཁཹཁཁངཽཁཁཌྷམཫཎཽཀཆཽདྷེཁཎོཆཽཎོགྷ� ༱༱༱༱༱༱༱༱༱༱༱༱༱༱༱༱༱༱༱༱༱༱༱༱༱༱༱༱༱༱༱༱༱༱༱༱༱༱༱༱༱༱༱༱༱༱༱༱༱༱༱༱༱༱༱༱༱༱༱༱༱༱༱༱༱༱༱༱༱༱༱༱༱༱ ༱༱༱༱༱༱༱༱༱༱༱༱༱༱༱༱༱༱༱༱༱༱༱༱༱༱༱༱༱༱༱༱༱༱༱༱༱༱༱༱༱༱༱༱༱༱༱༱༱༱༱༱༱༱༱༱༱༱༱༱༱༱༱༱༱༱༱༱༱༱༱༱༱� ༱༱༱༱༱༱༱༱༱༱༱༱༱༱༱༱༱༱༱༱༱༱༱༱༱༱༱༱༱༱༱༱༱༱༱༱༱༱༱༱༱༱༱༱༱༱༱༱༱༱༱༱༱༱༱༱༱༱༱༱༱༱༱༱༱༱༱༱༱༱༱༱༱� ༱༱༱༱༱༱༱༱༱༱༱༱༱༱༱༱༱༱༱༱༱༱༱༱༱༱༱༱༱༱༱༱༱༱༱༱༱༱༱༱༱༱༱༱༱༱༱༱༱༱༱༱༱༱༱༱༱༱༱༱༱༱༱༱༱༱༱༱༱༱༱༱༱�
Some people stand in the darkness, afraid to step into the light Some people need to help somebody, but the answer surrenders in sight Don't you worry, it's gonna be alright Cause I'm always ready, I won't let you out of my sight I'll be ready, I'll be ready, whenever you need, oh don't you fear I'll be ready, forever you need And always, I'm always here Cause I'm always ready, I won't let you out of my sight I'll be ready, I'll be ready, whenever you need, oh don't you fear I'll be ready, forever and always, I'm always here I'll be ready, I'll be ready, I won't let you out of my sight
Michael Knight Michael Knight, samotny rycerz, staje w obronie bezbronnych i poprzywdzonych, rzucając wyzwanie przestępcom, którzy działają ponad prawem. Występują. KONIEC
No tą muzyczkę akurat kojarzę i szczerze powiedziawszy nie wiem, czy ta muzyczka nie była nawet w jakiejś grze wykorzystywana.
Wiem, że jeszcze sporo osób to używa, ale... Mapy 9, fotowidro 10, ustawienia 11, pomoc 12 od 13, aplikacja 13 od 13, otwórne 14, klawiatura zablokowana. Chodzi mi o erę sprzed smartfonów, kiedy wszyscy byli skazani na klawiaturę.
Niech zgadnę. Nokia Skin Reader. No i prawdopodobnie masz telefon Nokia C5. Bardzo dobrze pamiętam te aplikacje.
Да, клад, не так.
No właśnie pamiętam, bo ja przez parę ładnych lat korzystałem właśnie z Nokii Skim Leader. I właśnie jeżeli chodzi o tą aplikację, wiem, że ona jest okrojona. No i chyba najlepiej ta aplikacja działa właśnie w Nokii C5, bo pamiętam, że chyba w Nokii E6, tylko teraz nie pamiętam dokładnie, czy to była ta Nokia. Ja wiem, że z Symbianem, pół dotykowa, to tam był jakiś problem właśnie z tą aplikacją. I tyle właśnie jeżeli chodzi o to pamiętam, bo to już było no naprawdę parę ładnych lat temu.
Chyba była tak jak mówisz, nie za dobrze sobie rodziła ta apka z dotykiem w tych pół dotykowych Nokiach, bodajże faktycznie chyba z C5 to chodziło, no i chodzi dobrze, tam była chyba nawet lista tych telefonów, które były kompatybilne z tym gadaczem, tylko żebym się nie pomylił E52 chyba niezbyt dobrze na tym szło. No tak to był okrojony Mobile Speak, jego zaletą było to, że był darmowy i legalny, nie trzeba było używać różnych dziwnych plików.
A kto zgadnie jaki to serial? Co to za intro? Z jakiego serialu?
© BF-WATCH TV 2021