Transcription
Piano music
Piano music
A to ja Ci powiem Krzycha, że ja znałem ten pierwszy dżingiel w takiej, można powiedzieć, bardziej niecenzuralnej wersji.
Muzyka Muzyka Oklaski
Pewnie w tej.
No cóż, człowiek trochę chory jak na dzisiejszy wpis, no ale co, tak sobie siedzę, wpisuję coś na YouTubie, no i znalazłem, słucham, słucham, słucham, oglądam, oglądam i wyhaczyłem, a oto taki se dźwięk, kto będzie wiedział, ten będzie wiedział, nie to nie, ten kto wie, to może niech komuś powie. Przyznam, że mi się to podobało, dźwięk jest raczej, moim zdaniem, późniejsze lata 90. A co to takiego, ja Wam nie powiem, kto będzie wiedział, to niech powie.
Captioning provided by MUHSEN
Co to ujebała mi się pszczoła i tamtego singla bardziej cenzuralnego, to tak naprawdę tylko słyszałem z opowieści, akurat nie trafiłem na to, nie wiem w ogóle też, który to był rok, no fajnie by było wiedzieć, także to tylko u mnie było z opowieści. No cóż, zapomniało się, mogłem wpisać i bym wiedział, no ale dzięki, że to dostarczyliście. No dobra.
Thank you for watching!
Hej, hej! Znalazłem taki remix na YouTubie. Pamiętam, że go miałem w latach 90-tych. I to tak chyba w pierwszej połowie nawet. Na kasecie.
Gdzie jest Słomka kiedy śpi? Czy jest zawsze bywa zły? Dokąd ty stanoczą wiesz? Możesz wiedzieć jeśli chcesz Domowe przedszkole Wszystkie dzieci kocha I chcę byśmy także Kochali je trochę Domowe przedszkole Czy Słomce, czy deszcz Przyjść może do ciebie Jeśli tylko chcesz Przyjść może do ciebie Jeśli tylko, jeśli tylko chcesz
I'll see you next time.
DZIENNIKARZ Radio Muzyka Fakty Od poniedziałku do piątku Nie mówiłem, a nie mówiliśmy
Szare, bóre lub pstrokate Po prostu chodzi świat
Девочка-пай Девочка-пай Девочка-пай
10 lat temu skazano ich za zbrodnię, której nie popełnili. Z więzienia uciekli do podziemia Los Angeles. Nadal poszukiwani przez rząd, utrzymują się jako najemnicy. Jeśli masz kłopot, nikt nie może ci pomóc i potrafisz ich odnaleźć. Zatrudnij drużynę A. W rolach głównych. Muzyka. KONIEC
... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Undertextning av Nicolai Winther