PSE Forum mieszane

Powspominajmy nasze stare czasy, trochę inaczej.

Started by johnson 461 posts last post 4 months ago Page 12 of 24

Transcription

Tak, i warto też tutaj właśnie wspomnieć, że głos, który był w Nokia Scheme Leader, który nosił nazwę Marta, tak naprawdę to była Agata, tylko ta starsza Agata. I zawsze mnie ciekawiło, dlaczego tak właśnie jest. Ale fakt faktem, jeżeli chodzi o aplikację i Nokia C5, no to akurat z tym telefonem ta aplikacja sobie najlepiej radziła.

Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

Transcription

A i telefon dobrze zniósł próbę czasu, bo leżał chyba 6 czy 7 lat w szufladzie rozładowany zupełnie, aż znalazłem do niego gdzieś w równokrzegową ładowarkę. Bateria trochę wypuchła, no ale po naładowaniu trzyma dobrze, z parę dni, 5-6 dni trzyma, więc chyba dobrze.

Transcription

A jeszcze w kwestii seriali to kolejna zagadka, intro ze słynnego serialu, choć to może czas naszych rodziców, ale jeszcze pamiętam, końcówkę Tegusz, tak charakterystyczne, że pewnie większość zgadnie.

Transcription

Haizh, haizh, haizh, haizh, haizh, haizh, haizh, haizh, haizh, haizh, haizh, haizh, haizh, haizh, haizh, haizh Haizh

Transcription

No ja jeszcze miałem Nokia 52, która przeleżała też parę lat w biurku, ale tam bateria nie napuchła i swego czasu ten telefon nawet po tylu latach również działał. Także te telefony potrafiły naprawdę bardzo długo działać.

Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

Tak. A ten wcześniejszy?

Transcription

Co do starych czasów, no to taki oto są te zapachy. Cześć, do zobaczenia w kolejnym odcinku.

Syntalk

Transcription

Amin.

#232 1 like

Transcription

Thank you very much. Thank you very much.

Transcription

Pędzimy gdzieś naszych stóp Lecz niedaleko stąd jest kres To przecież jakieś wyjście jest Pajęczy się ci zwykłych dni Kropelka rosy Jak i ty W labiryncie ludzkich spraw Zanurzona w szarość wad Nasza miłość ciągle trwa Na przekór burzą W labiryncie ludzkich spraw Zakupieni ty i ja Odnajdziemy światło dnia Na przekór nocy W labiryncie ludzkich spraw Zanurzona w szarość wad Nasza miłość ciągle trwa Na przekór burzą W labiryncie ludzkich spraw Zakupieni ty i ja Odnajdziemy światło dnia Na przekór nocy W labiryncie ludzkich spraw Zanurzona w szarość wad

#234 1 like

Transcription

🎵 🎵 🎵

232 - Domek na prerii

#236 2 likes

Transcription

Cześć, jestem Emily Elizabeth, a to jest Clifford, mój wielki, czerwony pies. Clifford lubił Emily, więc do siebie wzięła go. Z jej miłości urodził wielki, więc połardowie opuścili dom. Clifford to dróg, jakiego nie miał nikt. Jest największy na świecie, to wiem na pewno. Kiedy go zawołam, to już przy mnie jest wielki, kochany, czerwony pies. Spakowali samochód po dach, wkrótce z miasta wyjechali. Na wyspie wśród przyjaciół nowych znaleźli się cała rodzina i wielki pies. Clifford tak zabawny i cudowny jest, nasz kochany, wielki pies.

Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

@236, aaaa tego to ja nie znam.

A program "Morze" ktoś pamięta? Zwłaszcza czołówka była epicka. Michael Brady "Song of victory" z musicalu Piraci.

Morze?