PSE Forum mieszane

Powspominajmy nasze stare czasy, trochę inaczej.

Założony przez johnson 461 wpisów ostatni wpis 4 miesiące temu Strona 10 z 24

#181 1 polubienie

Transkrypcja

Piano music

Transkrypcja

A to ja Ci powiem Krzycha, że ja znałem ten pierwszy dżingiel w takiej, można powiedzieć, bardziej niecenzuralnej wersji.

#183 1 polubienie

Transkrypcja

Muzyka Muzyka Oklaski

#184 1 like

Transcription

Pewnie w tej.

Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

Transcription

No cóż, człowiek trochę chory jak na dzisiejszy wpis, no ale co, tak sobie siedzę, wpisuję coś na YouTubie, no i znalazłem, słucham, słucham, słucham, oglądam, oglądam i wyhaczyłem, a oto taki se dźwięk, kto będzie wiedział, ten będzie wiedział, nie to nie, ten kto wie, to może niech komuś powie. Przyznam, że mi się to podobało, dźwięk jest raczej, moim zdaniem, późniejsze lata 90. A co to takiego, ja Wam nie powiem, kto będzie wiedział, to niech powie.

Transcription

Captioning provided by MUHSEN

Transcription

Co to ujebała mi się pszczoła i tamtego singla bardziej cenzuralnego, to tak naprawdę tylko słyszałem z opowieści, akurat nie trafiłem na to, nie wiem w ogóle też, który to był rok, no fajnie by było wiedzieć, także to tylko u mnie było z opowieści. No cóż, zapomniało się, mogłem wpisać i bym wiedział, no ale dzięki, że to dostarczyliście. No dobra.

#188 1 like

Transcription

Thank you for watching!

Transcription

Hej, hej! Znalazłem taki remix na YouTubie. Pamiętam, że go miałem w latach 90-tych. I to tak chyba w pierwszej połowie nawet. Na kasecie.

#191 Edited

Wyszedł z tym cały album.
Condom Boys - Wulkanizejszyn Band 1994
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

#192 2 likes

Transcription

Gdzie jest Słomka kiedy śpi? Czy jest zawsze bywa zły? Dokąd ty stanoczą wiesz? Możesz wiedzieć jeśli chcesz Domowe przedszkole Wszystkie dzieci kocha I chcę byśmy także Kochali je trochę Domowe przedszkole Czy Słomce, czy deszcz Przyjść może do ciebie Jeśli tylko chcesz Przyjść może do ciebie Jeśli tylko, jeśli tylko chcesz

#193 1 like

Wiecie co? To jest chyba najfajniejszy wątek na Eltenie.

Transcription

I'll see you next time.

#195 1 like

Transcription

DZIENNIKARZ Radio Muzyka Fakty Od poniedziałku do piątku Nie mówiłem, a nie mówiliśmy

Skiedy to? Domowe przedszkole wolę raczej w innej wersji, którą hyba zna wielu, no ale to też historia. Dobra. Koniec zagadki typu co to za intro. Witajcie w kraju kwitnącej wiśni i w skromnych progach Namco. Bandai jeszcze znimi nie było. Dźwięk wygląda mi na ich logo. To usłyszałem na dodatkowej płycie z ridge racer turbo. Z nikąd więcej tego nie kojarzę.

#197 3 likes

Transcription

Szare, bóre lub pstrokate Po prostu chodzi świat

#198 2 likes

Transcription

Девочка-пай Девочка-пай Девочка-пай

#199 1 like

Transcription

10 lat temu skazano ich za zbrodnię, której nie popełnili. Z więzienia uciekli do podziemia Los Angeles. Nadal poszukiwani przez rząd, utrzymują się jako najemnicy. Jeśli masz kłopot, nikt nie może ci pomóc i potrafisz ich odnaleźć. Zatrudnij drużynę A. W rolach głównych. Muzyka. KONIEC

#200 1 like

Transcription

... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Undertextning av Nicolai Winther