Da się. Mocny jest, ale się da.
Ale ona poprzecierana jest już mocno, więc chyba sensu ni ma.
***Jak ja nie cierpię sPAMerfów!
No cóż, to szoruj do jakiejś solidnej pasmanterii albo, ja wiem, Castoramy czy gdzieś i kup po prostu nową gumę.
Ale właśnie o tym pisałam już wcześniej, że wiem, że tak można, tylko na razie nie ma mi kto wymienić. Już nie mówiąc o tym, że tych gum jest kilka twardości, a ja nie mam za bardzo pasmanterii w pobliżu. Miałam w zapasie nową, więc wymieniłam po prostu. Ta będzie "na wszelki wypadek".
***Jak ja nie cierpię sPAMerfów!
Oooo, ciekawe, ciekawe.
A zapodałbyś link do tej laski?
Kiedyś udało mi się kupić teleskopową, ale miała chyba 7 czy 8 części, w każdym razie, po służyła mi raczej do tego, żeby zrobić sobie tymczasowy uchwyt, bo miała taki całkiem okrągły, jaki był mi potrzebny do chodzenia z kółkiem.
Niestety była tak licha, że bałem się z nią wychodzić, ale rączka się przydała.
-- (guliwer):
Najnowszy zakup. Dwuczęściowa, teleskopowa, grafitowa laska Ambutecha, 175cm. W porównaniu do składanych to nic nie waży, trochę się boje o tą wsuwaną część bo jest mega cieńka, ale zobaczymy.
Oczywiście zajebisty Altix musiał coś odwalić. Kupowałem przez sklep medyczny zamówiłem do niej obrotowego Marshmallowa, a Ci dali drugą standardową końcówkę.
--
Na stronie Altixu jej chyba nie ma.
Ja ją znalazłem na stronie producenta, zadzwoniłem i mi ją ściągneli.
https://ambutech.com/collections/telescopic-canes/products/telescoping-graphite-mobility-cane-standard-handle-- (Piotr):
Oooo, ciekawe, ciekawe.
A zapodałbyś link do tej laski?
Kiedyś udało mi się kupić teleskopową, ale miała chyba 7 czy 8 części, w każdym razie, po służyła mi raczej do tego, żeby zrobić sobie tymczasowy uchwyt, bo miała taki całkiem okrągły, jaki był mi potrzebny do chodzenia z kółkiem.
Niestety była tak licha, że bałem się z nią wychodzić, ale rączka się przydała.
-- (guliwer):
Najnowszy zakup. Dwuczęściowa, teleskopowa, grafitowa laska Ambutecha, 175cm. W porównaniu do składanych to nic nie waży, trochę się boje o tą wsuwaną część bo jest mega cieńka, ale zobaczymy.
Oczywiście zajebisty Altix musiał coś odwalić. Kupowałem przez sklep medyczny zamówiłem do niej obrotowego Marshmallowa, a Ci dali drugą standardową końcówkę.
--
--