Głosy Eltenowiczów, które lubimy
Back to Integracja Eltenowiczów#81 lwica
OK. TO czekam. :)
#82 skrzypenka
Moonit, dziękuję. :*
#83 skrzypenka
jeszcze głos gosia z numerkami mi się podoba. no sorry, ale nie zapaamiętałam co to za numerki.
#84 lukasz1993258
gosia12345
#85 skrzypenka
haha, dokładnie.
#86 djsenter
Wow, że też nigdy nieodkryłem tego wątku.
Paulinuxx, Lwica, Czekoladka86, Krepel, Tomecki, Biedrona, Cinkciarz, Mati25, Ninka, Kmicic, Balteam, i narazie to by chyba było na tyle.
A dlatych których nie wymieniłem, zpewnością przekonam się do waszych głosów, lub sobie przypomne;xd
#87 lwica
Seeeenter!Dzięki!!!
#88 Paulinux
Nie miej wyrzutów, bo to dość świeży wątek
#89 bratczyk96
Panie Kmicic! Nie raz to słyszę. To chyba z tego względu, iż jestem rodowitym Białostoczaninem.
#90 kmicic92
No gdzieś kiedyś mówiłeś o tym.
#91 iskierka1983 Archived
No to pora na moją listę głosów.
Z damskich:
Skrzypeńka, Julitka, Kasiatarzyna, Zuzler, Mimi, Hazel96, Celtic1002 i chyba tyle.
Z męzkich lubię głosy Hryńka, Papierka, DJkrissu, Daszka za dobrą energię w głosie, Armanda, Rogalenki, Cingciarza,.
Jeśli kogoś pominęłam, lub nie słyszałam, napiszę następny post i zaktualizuję listę.
#92 Mimi
Dzięki.
#93 skrzypenka
Dzięki Iskierko. :)
#94 daszekmdn
No... Często bywa, że tej energii mi brak :D
#95 Moonlight22
Nie ma za co :)
--Cytat (Paulinuxx):
Jej, dzięki Izuś
--Koniec cytatu
--Cytat (skrzypenka):
Moonit, dziękuję. :*
--Koniec cytatu
#96 siwy4don
Oczywiście Kasia, Shell, Nimka, Marcysia(bo bazie muszą być), Skrzypenka, Growita, Czekoladka88, Julitka, Monia01 i Everlastingdream, bo by mnie psem poszczuła, jakbym nie napisał :D
#97 Julitka
Bardzo Wam dziękuję i miło mi, że mój głos się podoba.
Ja mało udzielam się głosowo i mało wpisów słucham, więc i niewiele głosów po prostu znam, ale z pewnością podobają mi się głosy Moni01 i KasiKatarzyny. :)
#98 zvonimirek222
a mi się podobają głosy @mimi i @dorkakrac, a jeszcze @paulinuxx
#99 Paulinux
Naprawdę nie wiedziałam, że aż tyle użytkowników w ogóle wytrzymuje, słuchając moich wpisów głosowych, bądź w innej formie odbierając mój głos, a co dopiero mówić o lubieniu. Zatem za dodanie do listy dziękuję następującym osobom:
Mimi, Skrzypenka, Cinkciarzpl, Denis333, Annabeth, Lwica, Bradczyk96, Moonlight22, DJSenter i Zvonimirek222
Wpis będę edytować aby nie robić śmietnika w wątku w razie pojawienia się ewentualnych innych osób, które dodadzą mój głos do swojej listy :)
#100 Mimi
Dzięki Zonimirku.