Głosy Eltenowiczów, które lubimy
Back to Integracja Eltenowiczów#61 misiek
A ja pamiętałem.
#62 tomecki
Moja lista przypadków szczeglnych z kilkoma słowami wyjaśnienia. Pewnie nie wszystkich wyłapię ale może będzie aktualizacja.
Skrzypeńka - w tym głosie słychać historię, a podejrzewam, że do późnej starości głos pozostanie młody baardzo. Musisz, musisz i jeszcze raz musisz odnowić stare piosenki z lat 70-tych!
Jamajka - po raz pierwszy usłyszałem głos czternastoletni i trudno było uwierzyć w ów wiek. Fascynujące to bardzo i ciekaw jestem, co będzie dalej. Oczywiście in plus. Dodając do tego hm... wymiary posiadaczki całość robi się tym bardziej fascynująca. Trochę może to niezbyt zręcznie wyszło ale może jakoś zrozumiecie.
Elanor - Głos również intryguje i za cholerę nie mogę sobie wyobrazić co było np. dziesięć lat temu i jeśli to nie tajemnica chętnie usłyszę przykład.
Agata kantylena - metamorfoza od mowy do śpiewu szokująca, a i średnio można sobie wyobrazić Agatę przybitą, czy w ogóle jakkolwiek smutną, chociaż gdy śpiew słyszałem obraz inny się rysował, znacznie bardziej poważny.
Czekoladka88 - Śmiech fenomenalny! Przy okazji kolejny głos do konkursu pt "serio, ty na prawdę tyle masz lat?"
Zuzler - tutaj chyba najtrudniej oddzielić głos od reszty osoby, a całość również bardzo intryguje.
Jest niemało głosów, które słyszałem zbyt krótko aby jakoś wyrobić sobie o nich opinię mimo, że niektóre dość często na Eltenie usłyszeć można. Mimo to jakoś się dobrze ukrywają więc nie powiem o nich nic. :d
#63 camila
No swojego nicka się tutaj nie spodziewałam, bo ani wpisów audio nie publikuję, ani na forum głosowym za bardzo się nie udzielam. Najbardziej przypadły mi do gustu głosy: Cinkciarza, picioka, oraz lektorskie zacięcie marchewy. Głos Tomeckiego również jest niczego sobie :D głosy damskie: mimi, julitka, julianne, oraz jamajka ;)
#64 annabeth
@camila ja cię słyszałam poza eltenem więc wiesz, czemu miałam nie dopisać?
#65 Mimi
Camila, dzięki.
#66 bratczyk96
Paulina! Mnie się podoba jak śpiewasz. Może stworzyłabyś taką kategorię na swoim blogu, a wtedy będę go dużo częściej zaglądał na Twojego bloga lub na wątku przez Ciebie stworzonego, a mianowicie "Śpiewajmy i grajmy mu".
Pozdrawiam
#67 Paulinux
Może kiedyś rzeczywiści się tym zajmę. Dziękuję :)
#68 Mimi
O, Paulinux, popieram Bratczyka. Co do typowości Twojej barwy - jestem zdania, że więcej kobiet ma jasną i dość wysoką barwę. Ty masz dość ciemną, raczej altową.
#69 bratczyk96
Jak ja słucham swojego głosu to mam wrażenie jakbym mówił przez nos. Moje pytanie do Państwa
Czy to prawda?
#70 skrzypenka
bratczyk, nie sądzę. nie mówisz przez nos.
#71 bratczyk96
Dziękuję Pani za tą odpowiedź. Ciekawe jak myślą inni.
#72 kmicic92
Bratczyk mnie się wydaje, że ty mówisz jakbyś z Rosji był ale to już bardziej o akcent hyba chodzi, a nie o głos.
#73 mucha
jamajki głos ładny niczym bąbka na hoince xd
#74 Moonlight22
DJGraco, Mimi, dzięki za umieszczenie mnie na swojej liście :)
#75 Moonlight22
Moja lista wygląda następująco:
Camila, daszekmdn, Elanor, Jamajka, jriehl, Mimi, muzycznajutrzenka, pajper, Paulinux, radiorobbe, skrzypenka, tomecki, wojtas.
I to chyba tyle...
#76 Mimi
Dzięki.
#77 Moonlight22
:)
#78 Paulinux
Jej, dzięki Izuś
#79 lwica
Linuxxxxxpaul. Musisz mi coś zaśpiewać, bo ja nigdy Ciebie śpiewającej nie słyszałam, chyba, że coś gdzieś przeoczyłam.
#80 Paulinux
Dobra Lwiubuś, coś wymyślimy