Głosy Eltenowiczów, które lubimy
Back to Integracja Eltenowiczów#101 Kasia
Siwy 4 don. Ja też mam psa
#102 siwy4don
Dlatego znajdujesz się na liście. :D
#103 kamerton
No to będzie krótko i treściwie: Spośród pań Julianne, spośród panów Midzi.
#104 midzi
Ode mnie będzie jeszcze krócej, absolutna rewelacja w głosach kobiecych zarówno w mowie jak i śpiewie to Kamerton. :)
#105 cinkciarzpl
Hahaa. No w waszym przypadku to chyba logiczne. :D
#106 czekoladka88
Cześć wszystkim )
Bardzo miło mi, że tyle osób mnie wymieniło, choć ja Was naprawdę w większości nie kojarzę :( Przynajmniej z głosów. Ja nie dzieliłam swoich faworytów na Panie czy panów, bo przyznaję szczerzę, że po prostu kopiowałam od Was jak leci nicki osób, które kojarzę głosowo, bo ich nie pamiętam :D Ale prócz tych, które tu wkleję jest dużo więcej moich faworytów audio :) Tylko bardziej pamiętam głos, ale nie mogę go sobie w pamięci dopasować do konkretnej osoby :)
A zatem:
adelcia, agatakantylena25, Biedrona333,Jamajka,marcysia,Mimi, Monia01, ninka, pajper, Paulinuxx,skrzypenka, tomecki, Lwica, Cinkciarz,Ninka,daszekmdn, siwy4don, Kasia, Midzi, Kamerton a no i Marchewa.
brylantowymi minutami. Nie oferuje się żadnej nagrody, albowiem przepadły na zawsze.
Horace Mann
#107 czekoladka88
No i zmobilizowałam się, weszłam na kilka forów głosowych i uzupełniłam listę :)
monstricek, żywek, annabeth, piter9521, johnson, tomasz, balteam, muzycznajutrzenka. Ale to na pewno jeszcze nie wszyscy :)
brylantowymi minutami. Nie oferuje się żadnej nagrody, albowiem przepadły na zawsze.
Horace Mann
#108 lwica
Dziękuję Czekoladko! <3
#109 Mimi
Ja również. :) Aha, do mojej listy dopisuję Everlastingdream.
#110 lwica
OO. Ja też! :)
#111 Paulinux
Ja również dziękuję, Czekoladko
#112 Kasia
Dzięki poraz enty :D
#113 czekoladka88
Jeszcze kilka skarbów pewnie wyłapię :)
Horace Mann
#114 annabeth
Ja również dziękuję i dopisuję cię do swojej listy czekoladko.
#115 zvonimirek222
ja właśnie też czekoladkę zapomniałem dopisać :(
#116 pajper
O! Bardzo ciekawy temat...
Z góry wybaczcie, jak kogoś pominę, ale troszkę polecę z pamięci, więc...
Na pierwszym miejscu mojej listy, bezwzględnie, Julitka i Monia01.
Choć pierwszej głos bardziej do śpiewu, drugiej do czytania. :)
A poza tym, i tu już polecę na zasadzie co mi się przypomni:
midzi, everlastingdream, Tomecki, ninka, rylotek111, skrzypenka, Elanor. :)
Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.
#117 czekoladka88
Ooo dziękuję bardzo Aniu i Zwonimirku :) Swoją drogą dawno Cię nie słyszałam, bo na tt przestałam zaglądać, a tutaj jeszcze na Twoją wypowiedź chyba nie trafiłam :) Mam na myśli Zwonimirka :) Ale bardzo serdecznie Cię pozdrawiam :)
Horace Mann
#118 zvonimirek222
jestem ale bardziej na webczatnet.pl
na tyflonecie nie ma sensu być.
--Cytat (czekoladka88):
Ooo dziękuję bardzo Aniu i Zwonimirku :) Swoją drogą dawno Cię nie słyszałam, bo na tt przestałam zaglądać, a tutaj jeszcze na Twoją wypowiedź chyba nie trafiłam :) Mam na myśli Zwonimirka :) Ale bardzo serdecznie Cię pozdrawiam :)
--Koniec cytatu
#119 czekoladka88
No właśnie ja tylko na tyfloneta zawsze wchodziłam i przestało mi się tam podobać. No ale nie będę robić spanu, dzięki za info, fajnie wiedzieć :)
Horace Mann
#120 cinkciarzpl
Ale webczatnet to baaaardzo prywatny server, gdzie z tego co wiem dostać się jest dość trudno. Nie spodobasz się jednej osobie która sobie coś roi albo ktoś da jakieś bzdóry o tobie i reszta to podchwyci i dupa blada.