Tak to ja nigdy nie zrobiłem! Całą ustawkę przetrwać z 5 pancerza i 30 zdrowia, mało tego, praktycznie miałem 5 albo 6 stronników na polu walki, 7 w ostatniej turze.
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.
Nie chcę zakładać nowego tematu chociaż w sumie mógłbym. Taka dziwna rzecz, już dawno to zauważyłem. U Biletusa są te nagrody co 4 rundy. Na pierwszym etapie jedną z nich jest samo zdrowie, nazwa sugerowałaby że stronnicy będą mieli wiecej zdrowia a im się zwiększa atak... Czy to dla mnie tylko jest dziwne?
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.
Jak zwykle mi nie zbyt szło w ustawce, tak wczoraj udało mi się zając drugie miejsce.
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.
Jak żeś ty to tak nabufował? Jaaa! -- (guliwer): Twardy kieł 1 z 7. 390 723 Boska tarcza. Złota karta: Bongosowy bębniarz 2 z 7. 969 1804. Najeżona dudziarka 3 z 7. 388 659 Agonia. Złota karta: Zaklinaczka z Drakkarów 4 z 7. 405 719. Geomag Rugug 5 z 7. 675 1121. Złota karta: Czarlga 6 z 7. 182 430. Dzikompozytor 7 z 7. 258 384.
--
This site uses cookies to enhance your experience.