Taka ciekawostka. Można na początku walki sprawdzić czy się ją wygrało czy przegrało. Wystarczy sprawdzić które się ma miejsce przed walką i na jej początku. Oczywiście nie jest to jednoznaczne, bo można np zremisowac, albo też są inne zależności, ale ogólnie tak to wygląda.
Jeden myk który sprawia że nie trzeba tak długo czekac na ponowne połączenie w tej 4 rundzie. Mianowicie pod koniec 3 rundy tzn walki wystarczy wyłączyć mod, i jak usłyszymy zadanie to można go włączyć ponownie. Albo nawet wcześniej jak pojawia się taki dźwięk właśnie przy 4 rundzie.
Nie komuś tylko mi:d 3-malkezary to 12 odświeżeń. Każde odświeżenie to teoretycznie obrażenia dla mnie, ale że jest dyrygent to ich nie dostaję, tylko dyrygent dostaje zdrowie, ale klucz był inny akurat w tym przypadku... Mianowicie Tychondrius, który daje pozostałym demonom 1/1 w złotej wersji 2/2 czyli 12* 2/2 dla pozostałych demonów:)
-- (Paulinux): Boooże, po co komuś trzy malkezary?
Ciężko powiedzieć. Jest kilka rzeczy którymi warto grać, ale jak się nie dostanie odpowiednich stronników to można sobie takie plany wsadzić.. bo cały plan się sypię.... np nieumarli z Morową, demony z dyrygentem tychondriusem i Wygłodzonym spaczoperzem, nagi hmm nie pamietam tych stronników:d Mechy itp, są tysiace kombinacji.
-- (Zuza): Guliwer, jakie byś dał porady ze swojej strony? :D
Stronnicy. Złota karta: Żywiołak rocka 1 z 7. 8 8. Złota karta: Rytmiczna muzykantka 2 z 7. 39 155189252 Prowokacja. Złota karta: Rytmiczna muzykantka 3 z 7. 28 1 Boska tarcza i Prowokacja. Złota karta: Rytmiczna muzykantka 4 z 7. 24 1 Prowokacja. Złota karta: Rytmiczna muzykantka 5 z 7. d12 1 Prowokacja. Złota karta: Zaklinaczka z Drakkarów 6 z 7. 18 14. Zaklinaczka z Drakkarów 7 z 7. 2 6.
to zdrowie rytmicznych muzykantek jest niby 1, ale tam powinno być kilka miliardów. Dołączam plik audio bo nie chciało mi się kopiować ze schowka wszystkiego.
This site uses cookies to enhance your experience.