"Trzeba być wielkim przyjacielem, żeby przyjść i przesiedzieć z kimś całe popołudnie tylko po to, żeby nie czuł się samotny. Odłożyć swoje ważne sprawy i całe popołudnie poświęcić na trzymanie kogoś za rękę."
Tym co ci się przyda. Mechy idą w magnetyzm, więc można je ulepszać bez końca, kolcozwierze buffują się krwawymi klejnotmi, piraci lubią złoto, demony zadając tobie obrażenia wzrastają w siłę, amurloki lubią skakać z ręki i być jadowite, bestie kochają liczebność i agonie, a smoki często mają dodatkowe efkety.
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.
Pytam, bo kiedyś mi się udało ustawić tak, że stronnicy mieli ponad 100 ataku, ale teraz nie umiem tego powtórzyć.
"Trzeba być wielkim przyjacielem, żeby przyjść i przesiedzieć z kimś całe popołudnie tylko po to, żeby nie czuł się samotny. Odłożyć swoje ważne sprawy i całe popołudnie poświęcić na trzymanie kogoś za rękę."
Bo tak się da zrobić. Teraz nie chcę pisać czym najłatwiej, bo nie jestem pewien. Wszystko zależy na co się człowiek nastawia i czy udaje mu się to kupować.
Widziałam i się zastanawiam, jak tego dokonałeś. -- (guliwer): Zobacz mój wpis 179 w tym temacie. Jaki udało mi się zrobić stół kolcozwierzami. -- (Celtic1002): Samymi kolcozwierzami? Muszę popróbować.
--
--
Ja raz widziałem gościa, który nabił jednego stronnika ponad sto. Mi maksymalnie jednego udało się ponad siedemdziesiąt rozwinąć. Ale tylko jednego.
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.
Jak to osiągnąć? Wczytywać się uważnie w to, co dają stronnicy. Analizować, myśleć, łączyć kropki. To jest typowa strategia i trudno podać jedenprzepis na cokolwiek. W przypadku kolcozwierzy wielu stronników zwiększa nam możliwości klejnotów, to też ważne, są też inne, ciekawe efekty. Generalnie zwykle, chociaż nie zawsze stronnicy jedneo gatunku łączą się lepiej, niż mieszanka różnych.
No i myślę, że na to dużo wpływa co daje nam karczma.
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.
Właśnie dziś wygrałem ustawkę. Grałem prawie samymi demonami. czasem dorzucałem innego stronnika, aby rotować stół i jak jest możliwość dodawać nowego demona, aby inne rosły. I Miałem pięć demonów, jeden nie demon i jedno miejsce na potencjalne zmiany stronnika.
Są też nowe rodzaje zaklęć. przykładowo, że wszyscy stronnicy dostają agonię wezwij jakiegoś tam huka. Albo że z początkiem walki wzywasz żywiołaka z 1 zdrwia i trucizną, który atakuje natychmiast.
Już myślałem że nigdy nie zrobię tego osiągnięcia. Niedawno zakończone: 1 z 6. Z W 1 z 5. Odbierz teraz! Zajmij 1 miejsce jako B.R.B. Ara po pominięciu swojej trzeciej tury. Punkty osiągnięć: 20. Ukończono: 24.03.2024. Bezczynna bohaterka 2 z 5. Odbierz teraz! Poziom: 3 z 3. Zajmij 1 miejsce jako B.R.B. Ara. Punkty osiągnięć: 20. Ukończono: 24.03.2024.
This site uses cookies to enhance your experience.