ehm a to ciekawe, bo plik tam jest, i tylko czasami tak sie dzieje ze to jest w logu. -- (adelcia): długo mnie nie było w errorlogu, ale po tym jak mam dalej różne problemy z telegramem zajrzałam, a tam coś takiego cituję: 2021-09-06 14:27:13,319 [ERROR] root: There was an error loading the Telegram lib: Could not find module 'D:\Adelcia\Portable\Tweesecake\telegram\tdjson.dll' (or one of its dependencies). Try using the full path with constructor syntax.
no pobralam, mam wersje z koncowka 63. albo zalecas w ogole to pokasowac, odpalic wszystko od nowa i powinne mi te kontakty zadzialać? -- (nuno69): Pobierz raz jeszcze TC
szkoda, nie działa. w sensie opiszę ci co mi nie działa. więc staje na buforze telegram, wciskam win alt c, i przełączam się win alt strzałky prawo lewo na contacts. ustawiam się na jakimś w którym nie mam żadnej wiadomośćy, i daje na nim win alt enter. i w momencie jak chce z zakładky contacts przejść na tego kogoś, kogo kontakt właśnie otworziłam, to nie dość, że mi nic nie czyta, więc nie wiem na kogo buforze stoję, to jeszcze nie da się osobie z którą nie mam żaddnej wiadomośćy nagrać ani wiadomość głosową, ani nie da się wyśłać wiadomość tekstowa. jeżeli mamy z tą osobą chodz jedną wiadomość w chacie, to już działa, ale jak nie, to nic z tego, nie wyślę jej nic. -- (nuno69): Pobierz raz jeszcze TC
A ja mam inne pytanie. Da si zmienić ścieżkę pamięci podręcznej? Jak pobieram jakiś załącznik z Telegrama to w Unigramie mogę sobie zdefiniować gdzie to mi ma się zapisywać
U mnie próba uruchomienia programu kończy się całkowitym fiaskiem tj. nie pokazuje się żadne okno, w procesach nie widać nic, a przy najmniej ja nic nie mogę znaleźć. Instalowałem któreś aio ze wszystkimi redistributablami i nie pomogło.
Jak dla mnie główną wadą tylko niewidzialnego interfejsu jest to, że nie można łatwo literować, skakać po wyrazach danej wiadomości, chyba, że da się tu to jakoś zrobić?
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.