Będąc na sesji telegrama naciskasz win alt P i masz konfig i tam idziesz sobie skrótem win alt strzałki po opcjach i zaznaczasz je sobie klawiszami win alt enter.
Dobra, ustawiłam. :D Ale nie wiem, czy działa. Sprawdzić to muszę na czymśdłuższym.
"Trzeba być wielkim przyjacielem, żeby przyjść i przesiedzieć z kimś całe popołudnie tylko po to, żeby nie czuł się samotny. Odłożyć swoje ważne sprawy i całe popołudnie poświęcić na trzymanie kogoś za rękę." Anna Frankowska
dzieki bogu i tobie nuno, u mnie zadziałało. co prawda, jak wpisałam nr telefonu, i dałam enter, to wydziałam wiadomość na telefonie s kodem, ale nie miałam jej gdze wpisać, bo pisało tweesecake 0,51 niedostępne. ale potem kliknełam nvda lewą miszką raz, i wyskoczyło pole s kodem. więc go wpisałam, i i teraz w końcu mogę się tym programem pobawić. -- (nuno69): Zainstalujcie sobie cały pakiet vcredist
No cuż warto moim zdaniem zgłosić autorowi, żeby właściwe biblioteki były dołączane do programu. Ale ani żadnego błędu, ani nic w logach nie zostawia i bądź tu mądry.
otóś to. ciekawe kto nato wpadł w sumie, czy nuno czy autor programu -- (lukaszenka): No cuż warto moim zdaniem zgłosić autorowi, żeby właściwe biblioteki były dołączane do programu. Ale ani żadnego błędu, ani nic w logach nie zostawia i bądź tu mądry.
hej wam, teś macie tak, że nie możecie nagrywać wiadomośćy głosowych do bardzo wielu ludzi? ja naraziemogę tylko do jednej, a na reśćie mi skrót: shift + win + alt + v nie działa.
aa widzę, że nawet textowej wiadomośćy nie mogę napisać do każdego. okienko mi się otworzy, i napisze coś ale jak dam enter, to się to nie wyśle. -- (adelcia): hej wam, teś macie tak, że nie możecie nagrywać wiadomośćy głosowych do bardzo wielu ludzi? ja naraziemogę tylko do jednej, a na reśćie mi skrót: shift + win + alt + v nie działa.
aaaaaaaaaa okey mój błąd. dzięky puszkin że mi powiedziałeś jak to działa, że najpierwś muszę ten chat jakby otworzić, poczym trzeba przejść win alt strzałka w prawo, i tam go szukać, i wtedy się da. -- (adelcia): hej wam, teś macie tak, że nie możecie nagrywać wiadomośćy głosowych do bardzo wielu ludzi? ja naraziemogę tylko do jednej, a na reśćie mi skrót: shift + win + alt + v nie działa.
Polecam się na przyszlość. :) -- (adelcia): aaaaaaaaaa okey mój błąd. dzięky puszkin że mi powiedziałeś jak to działa, że najpierwś muszę ten chat jakby otworzić, poczym trzeba przejść win alt strzałka w prawo, i tam go szukać, i wtedy się da. -- (adelcia): hej wam, teś macie tak, że nie możecie nagrywać wiadomośćy głosowych do bardzo wielu ludzi? ja naraziemogę tylko do jednej, a na reśćie mi skrót: shift + win + alt + v nie działa.
tak czy inaczej telegram zachowuje mi sie poniekat dziwnie, ale moze to rozwiaza kolejne wersje. naprzyklad: jak wcisne win alt c, zeby otworzic liste kontaktow, i jak na ktoryms z nich daje win alt enter, to nie mowi ze sie otworzil chat z nim, a jak sie przemieszczam win alt strzalky lewo prawo, to mi nie czyta na kim lub czym stoje. -- (Puszkin): Polecam się na przyszlość. :) -- (adelcia): aaaaaaaaaa okey mój błąd. dzięky puszkin że mi powiedziałeś jak to działa, że najpierwś muszę ten chat jakby otworzić, poczym trzeba przejść win alt strzałka w prawo, i tam go szukać, i wtedy się da. -- (adelcia): hej wam, teś macie tak, że nie możecie nagrywać wiadomośćy głosowych do bardzo wielu ludzi? ja naraziemogę tylko do jednej, a na reśćie mi skrót: shift + win + alt + v nie działa.
a jednak nie. skasowalam cale nvda z apdaty, i ngle zaczelo wszystko czytac. wiec go bede powoli ustawiac, jedno po drugim wrzucac wtyczky, i zobaczymy gdzie czytac przestanie. -- (Puszkin): Oo to ciekawe u mnie czyta. Widać, że to jeszcze wersje beta, a bety jak wiemy u każdego będą działać trochę inaczej.
A JEDNAK NIE. JESZCZE PRZY otwarciu pierwszego chatu mowi openen ale przy drugim i kolejnym juuz nie, i jak otwieram kolejny chat to mi przestaje czytac win alt strzalky prawo lewo. -- (adelcia): a jednak nie. skasowalam cale nvda z apdaty, i ngle zaczelo wszystko czytac. wiec go bede powoli ustawiac, jedno po drugim wrzucac wtyczky, i zobaczymy gdzie czytac przestanie. -- (Puszkin): Oo to ciekawe u mnie czyta. Widać, że to jeszcze wersje beta, a bety jak wiemy u każdego będą działać trochę inaczej.
długo mnie nie było w errorlogu, ale po tym jak mam dalej różne problemy z telegramem zajrzałam, a tam coś takiego cituję: 2021-09-06 14:27:13,319 [ERROR] root: There was an error loading the Telegram lib: Could not find module 'D:\Adelcia\Portable\Tweesecake\telegram\tdjson.dll' (or one of its dependencies). Try using the full path with constructor syntax.
This site uses cookies to enhance your experience.