A ja ponowię pytanie. Czy da się jakoś zmienić ścieżę pamięci podręcznej gdziezapisują się takie rzeczy jak obrazki, załączniki wiadomości głosowe itd?
heja witajcie, definitywnie jestem na win11, próboję zainstalować Visual-C-Runtimes-All-in-One, czy to ten który był tu podawany, czy t pobrana wersja z tego miesiąca, ale nie umiem to zainstalowac. sypie jakimiś błedami, i nie umiem tego zainstalować. i przez to nie działa mi tweesecake jak trzeba. ktoś coś doradzi może?
a widziś, nienie tego niezrobiłam. i rzeczywiśćie teraz się to poprawnie zainstalowało. idę zobaczyć, czy teraz z tweesecake będzie już okeyy, czy nie.
iii narazie nie, ale może zacznie działać jak kompa wyłącze i włącze. -- (Puszkin): Dajesz na pliku bat menu kontekstowe i uruchom jako administrator?
noo nadal nie działa. to znaczy może i działa, ale ja nie wiem jak to na win11 obsłużić. no bo tak. shift win alt strzalky przejde np na twitter ale jak chcę potem win alt strzałky góra dół, to nic mi nie czyta nvda. -- (Puszkin): Dajesz na pliku bat menu kontekstowe i uruchom jako administrator?
Naciśnij sobie ctrl win W, następnie poszukaj strzakami tweesecake config i tam znajdź skróty Dafault i zmień na win 11, wtedy np żeby przeglądać tweety naciskasz ctrl win alt i strzałki. Aaa i jak już przestawisz te skróty to znowu naciśnij ctrl win w, aby zamknąć widzialny interface.
superansko, działa, ale coś mi sięwydajeę, że i ine skróty dla win11 się pozmieniały? można w ogółę gdzieś poczytać wszystkich skrótow dla np win11? -- (Puszkin): Naciśnij sobie ctrl win W, następnie poszukaj strzakami tweesecake config i tam znajdź skróty Dafault i zmień na win 11, wtedy np żeby przeglądać tweety naciskasz ctrl win alt i strzałki. Aaa i jak już przestawisz te skróty to znowu naciśnij ctrl win w, aby zamknąć widzialny interface.
dziękuję, zobaczyłam, ale u mmnie ten skrót nic nie zrobił. natomiast win alt shift h wyświetla jakieś skróty, więc zobacze to. -- (Puszkin): Zobacz win alt shift k.
Hej, ja też używam tego programu, dokładnie od dziś i mam 2 pytania. Po pierwsze, czy mogę jakoś ustawić do niego skrót na Pulpicie, bo w wyszukiwarce pod klawiszem Win w ogóle go nie widzę, chociaż jest otwarty, a po drugie - co mam zrobić, by móc używać niewidzialnego interfejsu? Bo pokazał mi się komunikat, że niektóre skróty mogą być używane przez inne programy, ale informacja zaraz zniknęła, więc zwyczajnie nie wiem, gdzie mogę to ustawić. Czy może to być wina tego, że moim klawiszem NVDA jest Capslock?
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.
Ok, wielkie dzięki. Myślałam, że to może jakoś inaczej się robi i próbowałam z poziomu wyszukiwarki w menu Start, ale w ogóle nie widziałam klienta. Teraz już jest w porządku, ale nie wiem, jak usuwać sesje. Bo przypadkiem dodałam kilka, w tym jakieś bez nazwy i chciałabym je usunąć.