Cieszę się Dawidzie że zarchiwizowałeś aż tyle. Będzie co wspominać.
UWAŻAM, ŻE DAWID ZROBIŁ KAWAŁ DOBREJ ROBOTY
Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.
mucha — Post 103 of 380
2018-05-24 13:57
nie no ja tes hcę spam war
A kto nie chce ;D
Powiem Ci jedną rzecz dziewczyno. Tak mi się podobasz, że rwałbym CIę niczym trawę w STW
Ja. --Cytat (hryniek): A kto nie chce ;D --Koniec cytatu
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
Ja. --Cytat (hryniek): A kto nie chce ;D --Koniec cytatu
***Jak ja nie cierpię sPAMerfów!
no, to się zaczyna wyrównywać. :P
Powiem Ci jedną rzecz dziewczyno. Tak mi się podobasz, że rwałbym CIę niczym trawę w STW
pates — Post 108 of 380
2018-05-24 16:43
ja nie
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.
Ciebie tam nie bylo. Ci co mają, dostaną zapewne :D
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P
I ja również spamwar przygarnę. --Cytat (Kasia): Ooo, to jak by co to ja chętnie, bo sie tam troche udzielałam haha --Koniec cytatu
Spamwar chyba najbardziej z całego KP pamiętam, a szczególnie pewną wiadoość do grupy. Hahhaaa
Spamwar to są wspomnienia. Fakt, że niektóre przynajmniej moje posty wnoszące nie były, ale w końcu to był spamwar!
Eee, a czemu ja tego jakoś nie pamiętam? :D
"Trzeba być wielkim przyjacielem, żeby przyjść i przesiedzieć z kimś całe popołudnie tylko po to, żeby nie czuł się samotny. Odłożyć swoje ważne sprawy i całe popołudnie poświęcić na trzymanie kogoś za rękę." Anna Frankowska
Nie było Cię tam. Dla tych, którzy byli to wspomnienia będą.
Ooooj. Na spamwarze jak czytałem sobie niektóre posty to sobie teraz wspominam. I ja też spamwara przygarnę.
@Hryniek Pogrzeb Marcinxa xD
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P
ALbo oje pokręcone opowiadanka oczywiście 18+, ja nie wiem czy tam moja siostra się nie udzielała, czy po prostu za pośrednictwem jej nie były pewne rzeczy publikowane co potem fajnie niektórzy użytkownicy rozwinęli, z resztą nie pamiętam co bylo pierwsze. ;D
pates — Post 119 of 380
2018-05-24 18:22
byłem przez jakiś czas na spamwarze, ale nie tak długo jakiś rok
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.
mucha — Post 120 of 380
2018-05-24 18:26
ja to nawet nie pamiętam ile byłem