mucha — Post 81 of 380
2018-05-23 19:31
a o tym to pierwszo słyszę
Generalnie, to jeszcze do jutra można wejść na klanbgo hat. jest tam podajrze 265 pokoji, i tak od paru lat jest hehe
Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.
Ale ten klango chat już nie działa, więc nie można.
to znaczy fakt, niedziała. ale jak dasz połącz, to nadal ci sie te pokoje bendą wyśfietlać
Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.
ale po co wchodzić w coś co nie działa - pytanie retoryczne.
Powiem Ci jedną rzecz dziewczyno. Tak mi się podobasz, że rwałbym CIę niczym trawę w STW
Dokłądnie, a wracając do tematu archiwum, które mam nadzieję, że za chwilę mailem dostanę. Podobno ono ma 2,5 gb. Coo ja tam robiłem? :D
chodziło mi oto, że można sobie zobaczyć, jakie pokoje były kiedyś
To już nieważne, i tak to juz se ne vrati. A co do archiwum to jednak nie 2,5 gb a 230 MB :D
Zakończyłem archiwizację forów Klango. W sumie udało się odzyskać 186 grup dzięki uprzejmości części użytkowników, którzy pozwolili mi również na skopiowanie treści z grup, do których należeli, dziękuję. Część z tego to grupy prywatne - tych nie udostępniam, te publiczne jednak mam zamiar opublikować. Paczka ma w sumie 17,8GB, nie wiem jeszcze gdzie ją udostępnię, ale na pewno gdzieś. :)
#StandWithUkraine Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.
wielkie gratulacje dawidzie
Kawał dobrej roboty.
"Trzeba być wielkim przyjacielem, żeby przyjść i przesiedzieć z kimś całe popołudnie tylko po to, żeby nie czuł się samotny. Odłożyć swoje ważne sprawy i całe popołudnie poświęcić na trzymanie kogoś za rękę." Anna Frankowska
pates — Post 92 of 380
2018-05-24 07:15
kawał naprawdę dobrej roboty, to się ceni. A możnaby poprosić o same grópy i fora tekstowe bez głosówek?
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.
A jakie grupy są udostępnione?
grupy publiczne, nie prywatne
Jest jeszcze trochę czasu, więc jeśli ktoś chce swoje statusy, może pisać albo sam skopiować. :D
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P
Ja bym chciał. Pozdrawiam.
Ale grupy moderowane też są w archiwum czy tylko same publiczne?
Ja będę go mieć, na public tego nie damy :D
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P
Kasia — Post 100 of 380
2018-05-24 10:07
Ooo, to jak by co to ja chętnie, bo sie tam troche udzielałam haha