Jak już zofftopicowaliśmy na Simplito... Szkoda, że tak bardzo udają, że o Eltenie nie wiedzą. W komunikacie zaproponowali, że sparafrazuję, stworzenie czegoś nowego. Na Twitterze sam widziałem, jak kilkoro ludzi ich zapytało czy nie napiszą o Eltenie, nawet nie ja, nie raczyli odpisać, choć na inne kwestie odpisywali. Obawiam się, że Simplito przeciw temu projektowi zgodnie z zapowiedzią wytacza topór wojenny. Może się mylę, nie chciałbym pohopnie oceniać, ale nie wykluczam.
#StandWithUkraine
Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.
"Trzeba być wielkim przyjacielem, żeby przyjść i przesiedzieć z kimś całe popołudnie tylko po to, żeby nie czuł się samotny. Odłożyć swoje ważne sprawy i całe popołudnie poświęcić na trzymanie kogoś za rękę."
@lukasz1993258 Nie wiem czy jest bezpośrednia możliwość przeglądania wiadomości innych po tym co znalazłeś, ale niemniej jest to dziwne. I tak na przyszłość... Nie ujawnia się takich rzeczy, nawet jeżeli są one na wyciągnięcie ręki. Nie wiem czy byś chciał żebym zaczął przeglądać twoje wiadomości i innych userów na skalę masową, ale żeli taka możliwość jest, a ktoś jest do tego zdeterminowany... zrobi to. Projekt jeszcze działa. I tak, opiepszam tutaj żeby nigdy nikomu nie przychodziło do głowy ujawnianie na publice czy to luk w Eltenie czy w innych projektach. Może dla Cibie jest to fajne, że znalazłeś, fajnie, możesz się pochwalić, ale... Gdyby się okazalo to czymś poważnym dla użytkowników, którzy by na tym ucierpieli i nawet nie wiedzieliby o tym fajne by to nie było... I to móię do wszystkich chcącym się chwalić i to gdzieś powinno być zapisane w regulaminie, którego i tak nikt nie przeczyta, więc w dłuższej perspektywie mooje słowa są bez znaczenia. ALe może chociaż jedna osoba przeczyta to i się zastanowi na drugi raz TO najprawdopodobniej nie jest coś poważnego, niemniej uczulam. Pozdrawiam: Kot twardy.
Powiem Ci jedną rzecz dziewczyno. Tak mi się podobasz, że rwałbym CIę niczym trawę w STW
źle mnie zrozumiałeś. niebyłem na niczyjim konciee, tylko na sfojim, a konkretnie to na koncie lukasz1993. tam to zauwarzyłem dopiero, że to hm było. i niemiałem tu na celu hmmmm nikogo urazić, tylko powiedzieć o luce, którą hm znalazłem. bo mojim zdaniem skoro ja daje usóń wszystkie wiadomości wysłane, to oczekóje, że nawet tego niebędzie w voice message. to tyle
Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.
Sam miałem się do tego odnieść i zapomniałem, wybacz. Hryniek ma oczywiście rację, ja sam pisałem na tym forum, że opublikuję dokumentację kilku naprawdę powaznych błędów Klango, ale... po 24 maja. Więc poczekajmy do tego czasu, ja też mam sporo do pokazania wam.
#StandWithUkraine
Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.
Oczywiście.... Jak coś znajdziesz to siup... Informacja do autora aplikacji i pochcwalić się możesz jak zostanie wydana łatka naprawiająca zgłoszony przez CIebie problem. Bo o tymnie wspomniałem co należy zrobić. ;D
Powiem Ci jedną rzecz dziewczyno. Tak mi się podobasz, że rwałbym CIę niczym trawę w STW
No nie, wiadomości czyjeś też. Przecież jak ja ze swojego konta pobierałam Voice Messages, to tam nie tylko były moje wysłane, ale też te, które ludzie do mnie wysyłali. :) Dla mnie to akurat nie problem, bo to był fajny okres i mam do tej pory archiwum tego, co tam się odstawiało w tych głosówkach, ale gorzej, faktycznie, jakby ktoś się do mnie na konto włamał. Bo nie chciałabym, by inni słuchali moich i moich znajomych wiadomości. Zbyt prywatne.
"Trzeba być wielkim przyjacielem, żeby przyjść i przesiedzieć z kimś całe popołudnie tylko po to, żeby nie czuł się samotny. Odłożyć swoje ważne sprawy i całe popołudnie poświęcić na trzymanie kogoś za rękę."
Też bym nie chciał. ;D, swoją drogą wlasnie jestem w trakcie przeglądania tego i... Gdzie są te czasy, gdy każdy zapraszał się na czat, gdy była ta potrzeba egzystencji z drugim człowiekiem, wiem, może byliśmy młodsi, ale.... To wtedy wszystko tak żyło, teraz... Każdy siedzi w swoim zamknięciu.
@Julitko, ale... Tam chyba to podobnie działało, ino rożnica była w szybkości uruchamiania, chyba, że nie pamiętam i się mylę, no i przełączało się poprzez f2 czy f3