Program nie ma nawet obsługi grup. Trzy dni na takie przeróbki plus czas eksportu, bo serwery Klango szybkością nie grzeszą? Obawiam się, że to nierealne.
#StandWithUkraine
Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.
Myślę, że w związku z brakiem odpowiedzi firmy Simplito, można udostępnić archiwum. Postaram się w ciągu najbliższych dni to wysłać, archiwum zawiera fora tekstowe, jak i głosowe, łącznie 15GB danych.
#StandWithUkraine
Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.
"Trzeba być wielkim przyjacielem, żeby przyjść i przesiedzieć z kimś całe popołudnie tylko po to, żeby nie czuł się samotny. Odłożyć swoje ważne sprawy i całe popołudnie poświęcić na trzymanie kogoś za rękę."
właściwie, jak to pan maciej napisał, że fora są własnością klango. net? Fora są własnością publiczną, bo i każdy ma do nich dostęp, nawet człowiek z poza klango, może bez problemu znaleść to z google i hm zrobić z tym różne rzeczy.
"Trzeba być wielkim przyjacielem, żeby przyjść i przesiedzieć z kimś całe popołudnie tylko po to, żeby nie czuł się samotny. Odłożyć swoje ważne sprawy i całe popołudnie poświęcić na trzymanie kogoś za rękę."
A to już wiem dla czego file not found. :D. Kłania się to, że chciałam pobrać nie czytając wątku. Zobaczyłam linka i tyle. Hahaha. NIe udało się! Jeśli udostępnisz to ja również będę zainteresowana.
Nawet jeśli jesteś aniołem, zawsze znajdzie się ktoś, komu będzie przeszkadzał szelest twoich skrzydeł. Autor nieznany.
Zauważyłem poważną luke w Klango, której sfego czasu niebrałem pod uwage. chodzi oto, że w plikach wspułdzielonych jest sobie folder voice message. nic by wtym niebyło dziwnego gdyby nie to, że wtym folderze są wiadomości zaruwno takie, jakie my nagrywaliśmy do urzytkowników, jak i na odwrót. więc przykładowo gdyby ktoś się włamał na nasze konto, to hmm mukby sobie posłuchać tych że wiadomości.
Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.