Elten 2 - betatesty
Back to Archiwum Eltena#2641 lukaszenka
Już było tu pisane, że przypadkowo.
#2642 balteam
jestem na necie hotelowym jakimś, net nie zaszybki, ale mobilny fb ładuje się, strony też w miarę płynnie chodzą, ale Elten potrafi dać brak odpowiedzi i muszę go restartnąć.
#2643 misiek
Jednak jest coś nie tak z tym nowym interfacem wiadomości- często przy przeglądaniu konwersacji pojawia się tylko ostatnia napisana wiadomość moja, lub odbiorcy. Tab i strzałki nic nie dają, bo cały czas pokazuje się tylko ostatnia wiadomość. Muszę wejść i wyjść kilka razy w wiadomości, by prawidłowo je odczytać. U mnie wszystkie wiadomości pojawiają się tak za trzecim wejściem.
#2644 daszekmdn
Fakt, coś jest źle tylko u mnie w inny sposób. Pisząc wiadomości nie układają się czasem chronologicznie i później okazuje się że jakaś mi unknie.
#2645 patrykkubaszczyk Archived
wyskakuje krytyczny błąd przy czytania do pliku Dawidzie czy mugł byś zajżeć prosze, bo chciałem z tego korzystać, a nie moge
ps przepraszam, że znowu o tym pisze
#2646 lukaszenka
Kiedy próbujemy oznaczyć na śledzonym blogu wszystkie wpisy jako przeczytane pojawia się błąd i oznacza się tylko jeden wpis.
#2647 matius
Kiedy przychodzi nowa wiadomość, wchodzimy w konwersacje i jak już wejdziemy w wiadomość, przeczytamy, to po wyjściu nadal jest nowa. Dopiero jak jeszcze raz wejdziemy i wyjdziemy to nie jest nowa.
#2648 jamajka
Z wiadomościami też często jest podobnie, mianowicie lista odświerza się tylko wtedy, gdy jesteśmy na liście wiadomości w danym temacie. Nie w danej wiadomości, nie poza tematem, tylko w temacie.
#2649 DJGraco
Chciałem odsłuchać wpis głosowy i
ELTEN dialog Critical Error C0000005 at address 6A1E3F93
#2650 patrykkubaszczyk Archived
undefined method `urlenc' for nil:NilClass
Section056:170:in `load_conversations'Section056:219:in `update_conversations'Section056:36:in `main'Section056:30:in `loop'Section056:41:in `main'Section075:50Section075:47:in `loop'Section075:54
taki błąd w wiadomosciach.
#2651 matius
Nie działa odczytywanie do pliku.
undefined local variable or method `speech_wasp' for #
Section066:1488:in `speechtofile'Section066:1456:in `loop'Section066:1491:in `speechtofile'Section066:1303:in `loop'Section066:1500:in `speechtofile'Section011:3:in `main'Section075:50Section075:47:in `loop'Section075:54
#2652 patrykkubaszczyk Archived
same wpisy mi śę przewijają
#2653 pajper
Zachęcam do zerknięcia na menu, Ustawienia, Zarządzanie językami ze świadomością, że na stabilce są tam języki trzy. :)
A wiadomo mi o jeszcze choć jednym powstającym tłumaczeniu.
Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.
#2654 DJGraco
Mamy nową betę, zgłaszam błąd, dalej ctrl zatrzymuje wpisy głosowe.
#2655 denis333
O kurde. Ale skąd tu portugalski? :D
#2656 DJGraco
Wiem, że unikod jest w fazie testów, ale jest jeden zasadniczy błąd. Napiszę teraz dużą rosyjską literę
А
Elten nie odtwarza dźwięku dużej litery, jest to moim zdaniem baardzo poważny błąd.
#2657 nuno69
Napisałeś małe А, bo duże nie działa.
#2658 zvonimirek222
duże rosyjskie i w ogóle literki cyrylicy nie działają.
--Cytat (nuno69):
Napisałeś małe А, bo duże nie działa.
--Koniec cytatu
#2659 DJGraco
Wlasnie ze dzialaja skopiujcie sobie moj post do notatnika albo na stronie to sa duze litery tylko elten nie odtwarza dzwieku
#2660 nuno69
Fakt Gracjan, masz rację. Dla screenreader api to jest małe А, ale wprowadza się normalnie. Gratuluję spostrzegawczości, mówię bez ironii.