czy to może być dlatego, że liczby unikodowe do małej/dużej litery są obok siebie, lub mają tą samą wartość w cyrilicy i dlatego api durnieje? --Cytat (nuno69): Fakt Gracjan, masz rację. Dla screenreader api to jest małe А, ale wprowadza się normalnie. Gratuluję spostrzegawczości, mówię bez ironii.
Nie wiem, czy ja czegoś nie przeoczyłem, ale zauważyłem, że jak uruchamiam elten to mam komunikat dostępna wersja beta programu a nic nie ma. Potwierdzacie, czy nie?
Nowa beta, oznaczona numerkiem 24, jest tylko drobnym uzupełnieniem integracji z aplikacją mobilną. Prócz kosmetycznych poprawek w kodzie, wysyła ona do serwera wraz ze standardowym zapytaniem podtrzymania sesji i Co Nowego informację o tym czy bierzącym oknem jest okno Eltena czy też jest ono zminimalizowane.
Z ankietami znowu jest coś nie tak- tam gdzie napisałem moje zdanie to tylko wyświetla 0. I proszę po raz kolejny- proszę usunąć moje głosowania z ankiet Psy, oraz sprzęt elektroniczny. Piszę tutaj, bo na stabilce nie miałem tego problemu.
Hmm. mam problem. Kiedy próbuje zainstalować najnowszą betę, w teorii wszystko się kończy, i pokazuje jakiś error, po czym, w powiadomieniach mam znowu, że dostępna jest nowa wersja programu.