Elten 2 - betatesty
Back to Archiwum Eltena#2661 zvonimirek222
czy to może być dlatego, że liczby unikodowe do małej/dużej litery są obok siebie, lub mają tą samą wartość w cyrilicy i dlatego api durnieje?
--Cytat (nuno69):
Fakt Gracjan, masz rację. Dla screenreader api to jest małe А, ale wprowadza się normalnie. Gratuluję spostrzegawczości, mówię bez ironii.
--Koniec cytatu
#2662 matius
Wtej wersji również nie działa odczyt do pliku.
#2663 DJGraco
Sorry, na razie przesiadam się na stabilkę, gdyż denerwuje mnie ten błąd, jak ctrl zatrzymuje wpisy głosowe, jak zostanie rozwiązany, to napiszcie.
#2664 piter9521
Nie wiem, czy ja czegoś nie przeoczyłem, ale zauważyłem, że jak uruchamiam elten to mam komunikat dostępna wersja beta programu a nic nie ma. Potwierdzacie, czy nie?
#2665 Paulinux
ale w narzędzia>zarządzanie programem>sprawdź dostępność aktualizacji nic nie ma?
#2666 piter9521
Ale to co nowego powiadamia.
#2667 Paulinux
ale czasami potem stamtąd znika i sprawdza się tam gdzie podałam
#2668 lukaszenka
Przepraszam, ale tutaj też muszę przetestować.
#2669 daszekmdn
Pliki ogg się nie ustawiają na awatar.
#2670 pajper
Nowa beta, oznaczona numerkiem 24, jest tylko drobnym uzupełnieniem integracji z aplikacją mobilną.
Prócz kosmetycznych poprawek w kodzie, wysyła ona do serwera wraz ze standardowym zapytaniem podtrzymania sesji i Co Nowego informację o tym czy bierzącym oknem jest okno Eltena czy też jest ono zminimalizowane.
Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.
#2671 lukasz1993258
Dostałem życzenia świąteczne od pajpera, żecz wtym, że gdy chce je odczytać, wuwczaz jest elten, brak odpowiedzi.
#2672 Puszkin
Zgłosiłem to Dawidowi na PM.
Kolejne życzenia zostały wysłane i da się odczytać.
#2673 daszekmdn
Chyba nie tak to miało wyglądać...
Wyniki ankiety: #{%name%} ... Tekst: Prezenty świąteczne. Autor: Gosia12345
#2674 misiek
Z ankietami znowu jest coś nie tak- tam gdzie napisałem moje zdanie to tylko wyświetla 0. I proszę po raz kolejny- proszę usunąć moje głosowania z ankiet Psy, oraz sprzęt elektroniczny. Piszę tutaj, bo na stabilce nie miałem tego problemu.
#2675 Paulinux
A to już zgłaszałam
#2676 misiek
Nie wiedziałem, że konkretnie tobie o to chodzi.
#2677 DJGraco
Dobra, ostatecznie podjąłem decyzje, nie będę przejmować się jakimś kontrolem zatrzymujący wpisy głosowe i będę uczestniczyć w betatestach.
#2678 Paulinux
Gratuluję wyboru :D
#2679 lwica
Hmm. mam problem. Kiedy próbuje zainstalować najnowszą betę, w teorii wszystko się kończy, i pokazuje jakiś error, po czym, w powiadomieniach mam znowu, że dostępna jest nowa wersja programu.
#2680 DJGraco
Niech ktoś spojrzy na moój statut na Eltenie, wkleiłem tam nowy wiersz, bo nie chciałem nic, a tam line.