EltenLink

Elten 2 - betatesty

Back to Archiwum Eltena

#2621 matius

Wrzuce na udostępnione.
Beta stoi dla tych, co mają problem z pobraniem.

Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.
2018-11-26 11:48

#2622 matius

Dlaczego, jak jestem na stronie i chce wejść w konwersacje to mnie wywala z firefoxa. A jak dam w nagłówek kogo dotyczy konwersacja to dopiero otwiera.

Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.
2018-11-26 12:59

#2623 djkrissu

A u mnie ciągle pokazuje się nowa beta wersja i nie ma znaczenia ile raz ją pobiorę.

Fiorda! to projekt dwójęzyczny, polsko-ukraiński. Fiorda, to "muzyka dla każdego o każdej porze nocy i dnia". Zapraszam do zapoznania się z tym projektem, a może znajdziesz tam coś dla siebie? http://dmsrv.pl:7181/fiorda Na razie pilot, w krótce audycje na żywo. strona projektu: http://fiorda.dmsrv.pl
2018-11-26 13:25

#2624 lukaszenka

Zaktualizuj się z linka tak jak tu już było pisane wielokrotnie.

2018-11-26 13:40

#2625 matius

Albo z bety, którą postawiłem na moich udostępnionych jakby ktoś miał problem z linkiem.

2018-11-26 13:46

#2626 dorkakrac

Nie wiem, czy to sie jeszcze przyda, ale zanim zainstalowałam najnowszą betę, Elten powiedział mi tak:
undefined method `urlenc' for nil:NilClass
Section056:170:in `load_conversations'Section056:219:in `update_conversations'Section056:36:in `main'Section056:30:in `loop'Section056:41:in `main'Section075:50Section075:47:in `loop'Section075:54
A tylko chciałam wyjść z prywatnych wiadomości,

"Dziś robota nie jest w cenie, dzisiaj liczy się myślenie."
2018-11-26 16:32

#2627 misiek

Po przeczytaniu nowych wiadomości co nowego się nie zamyka, tylko pokazuje się pusta lista. Czy tak ma być?

Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
2018-11-26 17:06

#2628 matius

Nie mogę zamknąć co nowego przez escape. A mam jeszcze kilka wpisów z blogów do przeczytania, ale chce to zrobić później.

2018-11-26 18:49

#2629 matius

Aby dostać się tutaj i napisać poprzedni wpis, to musiałem dać shift f2. Jak zamknołem ten wontek i fora całe wruciło do co nowego, ale jak dałem escape to teraz zamknoł.

2018-11-26 18:51

#2630 matius

Wczoraj wieczorem miałem problem z klawiaturą. Teraz działą, ale escape coś nie domaga. Musze go wciskać pare razy, aby zadziałał.

2018-11-27 10:29

#2631 daszekmdn

zrestartuj komputer

Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P
2018-11-28 19:21

#2632 matius

Znowu, musze dawać powrót, alby zamknąć wontek. I zrobiłem pusty wpis w jednym wontku. Nie powinno się go dać zrobić.

2018-11-29 18:16

#2633 matius

Co gorsza, escape też nie zamyka menu.

2018-11-29 18:19

#2634 djkrissu

U mnie wszystko jest ok

Fiorda! to projekt dwójęzyczny, polsko-ukraiński. Fiorda, to "muzyka dla każdego o każdej porze nocy i dnia". Zapraszam do zapoznania się z tym projektem, a może znajdziesz tam coś dla siebie? http://dmsrv.pl:7181/fiorda Na razie pilot, w krótce audycje na żywo. strona projektu: http://fiorda.dmsrv.pl
2018-11-29 19:24

#2635 matius

Eltena nie restartowałem, a czasami łapie escape. Co dziwniejsze, poza Eltenem działa prawidłowo.

2018-11-29 19:29

#2636 balteam

jak nie mam połączenia z netem i wejdę skrótem w co nowego, to mówi nie ma nic nowego, raczej powinno informować o braku połączenia.

Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.
2018-11-29 21:45

#2637 matius

PO wyjściu z konwersacji, jak daje strzałke w duł to przechodzi jakby dalej, ale nic nie ma, a do góry to informuje, że koniec.

2018-11-29 21:47

#2638 Paulinux

Ale tak zawsze jest na pustych listach

Happy hacking
2018-11-29 21:52

#2639 matius

No dobra, ale po wyjsciu z konwersacji nie owinien robić pustej listy, tylko zamknąć i wrucić z komunikatem wciśnij alt.

2018-11-29 22:50

#2640 lwica

A czy ten control na forum głosowym jest celowo, czy przypadkowo, bo przyznam, że jest to troszkę uciążliwe, kiedy słucha się wpisu, i zaczyna gadać nvda, więc chcę się nacisnąć control, a tu się cały wpis sypie. Co do samoistnego wchodzenia w śledzone wątki, potwierdzam, choć myślałam, że tak jest tylko u mnie.

Nawet jeśli jesteś aniołem, zawsze znajdzie się ktoś, komu będzie przeszkadzał szelest twoich skrzydeł. Autor nieznany.
2018-11-30 17:54