Elten 2 - betatesty
Back to Archiwum Eltena#2621 matius
Wrzuce na udostępnione.
Beta stoi dla tych, co mają problem z pobraniem.
#2622 matius
Dlaczego, jak jestem na stronie i chce wejść w konwersacje to mnie wywala z firefoxa. A jak dam w nagłówek kogo dotyczy konwersacja to dopiero otwiera.
#2623 djkrissu
A u mnie ciągle pokazuje się nowa beta wersja i nie ma znaczenia ile raz ją pobiorę.
#2624 lukaszenka
Zaktualizuj się z linka tak jak tu już było pisane wielokrotnie.
#2625 matius
Albo z bety, którą postawiłem na moich udostępnionych jakby ktoś miał problem z linkiem.
#2626 dorkakrac
Nie wiem, czy to sie jeszcze przyda, ale zanim zainstalowałam najnowszą betę, Elten powiedział mi tak:
undefined method `urlenc' for nil:NilClass
Section056:170:in `load_conversations'Section056:219:in `update_conversations'Section056:36:in `main'Section056:30:in `loop'Section056:41:in `main'Section075:50Section075:47:in `loop'Section075:54
A tylko chciałam wyjść z prywatnych wiadomości,
#2627 misiek
Po przeczytaniu nowych wiadomości co nowego się nie zamyka, tylko pokazuje się pusta lista. Czy tak ma być?
#2628 matius
Nie mogę zamknąć co nowego przez escape. A mam jeszcze kilka wpisów z blogów do przeczytania, ale chce to zrobić później.
#2629 matius
Aby dostać się tutaj i napisać poprzedni wpis, to musiałem dać shift f2. Jak zamknołem ten wontek i fora całe wruciło do co nowego, ale jak dałem escape to teraz zamknoł.
#2630 matius
Wczoraj wieczorem miałem problem z klawiaturą. Teraz działą, ale escape coś nie domaga. Musze go wciskać pare razy, aby zadziałał.
#2631 daszekmdn
zrestartuj komputer
#2632 matius
Znowu, musze dawać powrót, alby zamknąć wontek. I zrobiłem pusty wpis w jednym wontku. Nie powinno się go dać zrobić.
#2633 matius
Co gorsza, escape też nie zamyka menu.
#2634 djkrissu
U mnie wszystko jest ok
#2635 matius
Eltena nie restartowałem, a czasami łapie escape. Co dziwniejsze, poza Eltenem działa prawidłowo.
#2636 balteam
jak nie mam połączenia z netem i wejdę skrótem w co nowego, to mówi nie ma nic nowego, raczej powinno informować o braku połączenia.
#2637 matius
PO wyjściu z konwersacji, jak daje strzałke w duł to przechodzi jakby dalej, ale nic nie ma, a do góry to informuje, że koniec.
#2638 Paulinux
Ale tak zawsze jest na pustych listach
#2639 matius
No dobra, ale po wyjsciu z konwersacji nie owinien robić pustej listy, tylko zamknąć i wrucić z komunikatem wciśnij alt.
#2640 lwica
A czy ten control na forum głosowym jest celowo, czy przypadkowo, bo przyznam, że jest to troszkę uciążliwe, kiedy słucha się wpisu, i zaczyna gadać nvda, więc chcę się nacisnąć control, a tu się cały wpis sypie. Co do samoistnego wchodzenia w śledzone wątki, potwierdzam, choć myślałam, że tak jest tylko u mnie.