Dlaczego, jak jestem na stronie i chce wejść w konwersacje to mnie wywala z firefoxa. A jak dam w nagłówek kogo dotyczy konwersacja to dopiero otwiera.
Nie wiem, czy to sie jeszcze przyda, ale zanim zainstalowałam najnowszą betę, Elten powiedział mi tak: undefined method `urlenc' for nil:NilClass Section056:170:in `load_conversations'Section056:219:in `update_conversations'Section056:36:in `main'Section056:30:in `loop'Section056:41:in `main'Section075:50Section075:47:in `loop'Section075:54 A tylko chciałam wyjść z prywatnych wiadomości,
Aby dostać się tutaj i napisać poprzedni wpis, to musiałem dać shift f2. Jak zamknołem ten wontek i fora całe wruciło do co nowego, ale jak dałem escape to teraz zamknoł.
A czy ten control na forum głosowym jest celowo, czy przypadkowo, bo przyznam, że jest to troszkę uciążliwe, kiedy słucha się wpisu, i zaczyna gadać nvda, więc chcę się nacisnąć control, a tu się cały wpis sypie. Co do samoistnego wchodzenia w śledzone wątki, potwierdzam, choć myślałam, że tak jest tylko u mnie.