na eltenie kompletnie nie można wysyłać wiadomości, błąd połączenia się z bazą mnie wita kiedy chcę coś wysłać
1 likes
Opisz dokładny schemat - sposó wysłania, bo teraz ich kilka, odbiorcę i temat. Z góry dzięki.
Byłem zmuszony przeinstalować eltena, niestety nie moge zaktualizować do najnowszej bety, bo pobiera najnowszą stabilke
Zakutalizowałem do najnowszej bety i mnie uraczył errorcritical. Zamiast opcji yes i no były rzeczy typu generalstr_yes, generalstr_no i inne takie
Opis błędu:
undefined method `-' for nil:NilClass
Section073:17:in `deunicode'Section064:236:in `main'Section075:50Section075:47:in `loop'Section075:54
Opis błędu:
Section073:17:in `deunicode'Section064:236:in `main'Section075:50Section075:47:in `loop'Section075:54
Tak na windows siedem narazie nie aktualizować.
win 8.1
aktualizowanie do najnowszej bety
musiałam dać reinstalowanie
chyba cos z tłumaczeniem bo miałam np str coś tam quit btn
aktualizowanie do najnowszej bety
musiałam dać reinstalowanie
chyba cos z tłumaczeniem bo miałam np str coś tam quit btn
A mi już po zalogowaniu wywalił też Critical Error (tekstu niestety nie skopiowałam), ale po wciśnięciu Ok wszystko jest narazie w porządku, tylko wyskoczyła aktualizacja znowu do Bety. Zobaczymy, czy się uda zaktualizować. :)
Dopiero w tej wersji zdarzył mi się problem. Przy uruchomieniu mam
Fatal Error dialog Cannot load Elten Agent Temporary File...
jak dam tu OK, to sypie się agent, wszystkie dźwięki lecą po kolei, natomiast mogę też nie dawać OK i wtedy niby wszystko działa
Fatal Error dialog Cannot load Elten Agent Temporary File...
jak dam tu OK, to sypie się agent, wszystkie dźwięki lecą po kolei, natomiast mogę też nie dawać OK i wtedy niby wszystko działa
U mnie błąd jest dokładnie taki sam - "Cannot load Elten Agent Temporary File...", a jak daję Ok, to od czasu do czasu z czapy mam dźwięk "Co Nowego" i to chyba jedyna niedogodność. Tak tylko czekam, kiedy on mi wybuchnie, ale poza tym działa ładnie. :)
A teraz dla odmiany coś w stylu "Unicode Exception CP852". Klikam "Ponów Próbę" i błąd znowu wyskakuje, ale jak kliknę drugi raz, program się odpala. :d
U mnie po instalacji bety. Pokazało się.
Unicode Exception CP852
Przerwij Ponów próbę Ignoruj
Unicode Exception CP852
Przerwij Ponów próbę Ignoruj
a ja dalej nie moge zaktualizować do najnowszej bety
1 likes
Przez chwilę miałam dostępność aktualizacji co pół sekundy. Teraz wszystko ładnie działa, przynajmniej na to wygląa
Coś chyba jest na raeczy, bo u mnie program też chwilę szalał. Teraz już jest spokojnie.
Na liście nowych wiadomości, tam gdzie strzałką góra / dół poruszamy się po poszczegulnych wiadomościach słysząc ich treść system nie odhacza, że są nowe. Trzeba wcisnąć na każdej z nich enter i dopiero system widzi jako przeczytane.
a teras miałem 5 nowych wątk??ów na śledzonych forach, a były tylko 2 xd