no to wątkowanie, to fajna sprawa jest
i znowy gdy wyszkoczy wiadomość została wysłana jest to:
undefined method `update' for nil:NilClass
Section056:349:in `update_messages'Section056:30:in `main'Section056:22:in `loop'Section056:33:in `main'Section075:50Section075:47:in `loop'Section075:54
undefined method `update' for nil:NilClass
Section056:349:in `update_messages'Section056:30:in `main'Section056:22:in `loop'Section056:33:in `main'Section075:50Section075:47:in `loop'Section075:54
1 likes
W konwersacjach nie można tabem wybrać załącznika ani nie ma dostępnego menu pod altem gdy wejdziemy w wiadomość, troszke to nie intuicyjne.
No teraz to nawet głosowej nie wyślemy heh.
W sęsie z poziomu konwersacji bo jeśli tworzymy wiadomość od zera to można wszystko po staremu.
1 likes
Ta beta to pierwsze ukazanie zmiany, która będzie dalej rozwijana. Na razie chciałem wyłapać błędy, a już kilka raportów dostałem.
Na pewno pod tabem pojawią się i załączniki, i inne tego typu rzeczy.
Na razie rozwiązaniem tymczasowym jest opcja odpowiedzi spod klawisza alt.
Na pewno pod tabem pojawią się i załączniki, i inne tego typu rzeczy.
Na razie rozwiązaniem tymczasowym jest opcja odpowiedzi spod klawisza alt.
ja asz takich problemów nie miałem.
Mi conowego wariuje. Nowe wpisy 1 a kilka ich, nowe wiadomości 1 odpowiedziałem dałem esc i na pustej liście mnie wyrzuciło.
u mnie wszystko działa bez zarzutu, co więcej forum działa błyskawicznie, o wysyłaniu postów nie wspomnę to jest szybkie jak jeszcze nigdy dotąd
mi wyskakuje tradycyjne elten brak odpowiedzi po aktualizacji
i nie działa czytanie do pliku nie stety
1 likes
Gdy chcemy usunąć jakiś znak klawiszem delete w wiadomosci z poziomu konwersacji program pyta czy chcemy usunąć wiadomość.