Forum

Elten 2 - betatesty

Archiwum Eltena

Poprzednia 117 / 162 Next

DJGraco

#2321 ·

Aa, zainstalowałem z instalatora i jest ok, ale nie używałem niewypału bety 1

daszekmdn

#2322 ·

1 likes
W nowej becie nie chce działać mi klawiatura.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

Paulinux

#2323 ·

1 likes
To prawda, że jest angielski na początku, i jest tam błąd, manage SOund themes czy jakoś tak
Happy hacking

Paulinux

#2324 ·

1 likes
Czy błędy bety mam pisać tu, czy w wątku problemy? Bo jeden już wykryłam
Happy hacking

Paulinux

#2325 ·

1 likes
Nie no, pirwszy wpis zakłada, że mogę błędy skrobać, więc skrobię.
Gdy wejdziemy na blog, na ktoórym nie ma wpisów, bądź na blog użytkownika Adelcia, i naciśniemy strzałkę w dół, wylatuje nam taki oto błędzik.
private method `gsub' called for nil:NilClass
Section071:1900:in `update'Section039:368:in `main'Section039:366:in `loop'Section039:371:in `main'Section075:50Section075:47:in `loop'Section075:54
Happy hacking

Paulinux

#2326 ·

1 likes
Aha, tylko że chyba Adelcia tego bloga opróżniła, ewentualnie zdarzyła się awaria
Happy hacking

monstricek

#2327 ·

1 likes
Wszystko u mnie jest po rusku, ale przy pobieraniu załocnzników elten muwi "pobieranie" po polsku, a wiem, że ten string tłumaczyłem.

Paulinux

#2328 ·

1 likes
Beta wedlug mnie działa dużo szybciej, niż stabilka
Happy hacking

monstricek

#2329 ·

1 likes
Tak, u mnie też działa bardzo szypko.

tomecki

#2330 ·

Ciekawe jest to, że instalując betę na różnych urządzeniach raz język zmienił się na angielski, raz został polski.

lukasz1993258

#2331 ·

Witajcie. pisze ze stronki, bo niestety, ale w Kliencie nie działa mi klawiatura. czy wy macie ten sam problem?
druga sprawa, to wizytówki. mimo, że ustawioną mam płeć, to pisze Widzian(y/a).
trzecia sprawa, to taka, że nie można pobierać wersji językowych z serwera.
I gdy skrzynkę z wiadomościami mamy pustom, to gdy damy kursor w górę, to wyskakuję coś takiego:
private method `gsub' called for nil:NilClass
Section071:1900:in `update'Section056:90:in `main'Section056:88:in `loop'Section056:117:in `main'Section075:50Section075:47:in `loop'Section075:54
Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

Paulinux

#2332 ·

1 likes
I zamiast anuluj nagrywanie jest General:str cancelrec... Przycisk
Happy hacking

monstricek

#2333 ·

1 likes
Podtwierdzam te 2 problema. Mało tego, elten może pokazywaćsie, jako polskoangielski.

matius

#2334 ·

Mam eltena po angielsku. :) A defender uznał instalke za zagrożenie, ale puściłem dalej.
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.

jamajka

#2335 ·

1 likes
U mnie defender uznał za zagrożenie, a beta jest po polsku.
rzeczy niemożliwe od ręki, cuda w przeciągu trzech dni.

matius

#2336 ·

To z tym defenderem tak samo. Tylko język musiałęm zmieniać na polski.
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.

DJGraco

#2337 ·

U mnie dziala klawiatóra i intersejf jest jak na razie po polskiemu.

DJGraco

#2338 ·

Ale tak, beta działą duuuużo szybciej niż stabilka, za to brawa!

matius

#2339 ·

Interfejs u mnie również działa.

Puszkin

#2340 ·

A ja nie mogę zainstalować, jak naciskam enter na instalce, albo z kontekstowego wybieram uruchom jako administrator, to mówi tylko window. Także jak ktoś wie co z tym zrobić to prosiłbym o pomoc.
Poprzednia 117 / 162 Next