1 likes
a z tymi tematami to robił się błąd, bo utworzył strukturę folderów, ale nie utworzył ini
Nie wiem czemu stan odświerzania klawiszy mam ciągle 65 mimo, że daje na 75 i klikam zapisz.
Cały czas w tej becie na głosowym po utworzeniu dłóższego posta trzeba kożystać z mechanizmu f9 i esc.
Ja na prawdę zaraz rozwalę tę klawiaturę, na prawdę czytanie ze zrozumieniem nie boli! Pajper Wy! Co! Fał!
Wy! Co! Fał! Betę!
Sorry, za tak, ale pisało się już o tym duużo.
Wy! Co! Fał! Betę!
Sorry, za tak, ale pisało się już o tym duużo.
a ja sobie spokojnie czekam na jakąś nową bete, bo chce sobie potestować.
Hmmm. Wycofał, ale chyba te osoby, które nie odinstalowały dalej Ją mają. Bynajmniej, Mi Elten gada, żę to beta.
1 likes
Dawid szykuje już drugi attempt do betatestów.
Jak wena programistyczna dopisze, już jutro dostaniecie betę 2. ;)
Jak wena programistyczna dopisze, już jutro dostaniecie betę 2. ;)
oooo super dzienki za info
Znowu jakieś pare minut temu problem, który był w stabilce. F10 i ta sama zacina w śledzo w śledzo i tak se mogło gadać, jak bym go oczywiście nie zrestartował. A i czy mógłbyś troszku opóźnić start seryjnego backspace, oczywiście prędkość po starcie zachowaj taką jaka jest, ewentualnie po odczekaniu mogłoby to trochę szybciej kasować.
2 likes
Zezaktualizujesz, to, do jasnej cholery do wersji stabilnej?
Człowieniu, sorry, że takim tonem, ale naprawde, wersja beta została usunięta. Zrób ten downgrade i tyel!
Człowieniu, sorry, że takim tonem, ale naprawde, wersja beta została usunięta. Zrób ten downgrade i tyel!
1 likes
No i mamy drugą betę Eltena 2.3.
Zmiany to wstępna obsługa unikodu i nowy system języków.
Wyjątkowo nieco inna procedura pobierania, jako, że wciąż niektórzy używają niewypału zwanego betą 1, a z niewypału owego update nie działa, dystrybucja tym razem przez plik instalacyjny.
Należy go uruchomić przy wyłączonym Eltenie:
https://www.dropbox.com/s/gdtxopq4w6gjhdp/elten23b2up.exe?dl=1
Zmiany to wstępna obsługa unikodu i nowy system języków.
Wyjątkowo nieco inna procedura pobierania, jako, że wciąż niektórzy używają niewypału zwanego betą 1, a z niewypału owego update nie działa, dystrybucja tym razem przez plik instalacyjny.
Należy go uruchomić przy wyłączonym Eltenie:
https://www.dropbox.com/s/gdtxopq4w6gjhdp/elten23b2up.exe?dl=1
1 likes
A ja tak nie chcem, ja chcem jak porządny obywatel z narzędzi updatować. :D Niee no żartuję, zaraz pobiorę.
U ale fajnie zainstalowałem podpaliłem a tu uruchomiła mi się angielska wersja językowa
No i jest. Przy okazji instalatora czepia się wszystko, no prawie wszystko co się ino do. Chrome mówi, że może być problem, smartscreen, którego jako się nie mogę pozbyć takoż przestrzega. Jasne, że problemu de facto nie ma, ale gdyby dało się jakoś to uwiarygodnić pewnie byłoby fajniej.