Forum

Elten 2 - betatesty

Archiwum Eltena

Previous 116 / 162 Next

Paulinux

#2301 ·

1 likes
a z tymi tematami to robił się błąd, bo utworzył strukturę folderów, ale nie utworzył ini
Happy hacking

balteam

#2302 ·

Nie wiem czemu stan odświerzania klawiszy mam ciągle 65 mimo, że daje na 75 i klikam zapisz.
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.

johnson

#2304 ·

Cały czas w tej becie na głosowym po utworzeniu dłóższego posta trzeba kożystać z mechanizmu f9 i esc.

DJGraco

#2305 ·

Ja na prawdę zaraz rozwalę tę klawiaturę, na prawdę czytanie ze zrozumieniem nie boli! Pajper Wy! Co! Fał!
Wy! Co! Fał! Betę!

Sorry, za tak, ale pisało się już o tym duużo.

lukasz1993258

#2306 ·

a ja sobie spokojnie czekam na jakąś nową bete, bo chce sobie potestować.
Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

daszekmdn

#2307 ·

1 likes
nie gorączkuj sie @djgraco
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

lwica

#2308 ·

Hmmm. Wycofał, ale chyba te osoby, które nie odinstalowały dalej Ją mają. Bynajmniej, Mi Elten gada, żę to beta.
Nawet jeśli jesteś aniołem, zawsze znajdzie się ktoś, komu będzie przeszkadzał szelest twoich skrzydeł. Autor nieznany.

daszekmdn

#2309 ·

doookładnie.

pajper

#2310 ·

1 likes
Dawid szykuje już drugi attempt do betatestów.
Jak wena programistyczna dopisze, już jutro dostaniecie betę 2. ;)
#StandWithUkraine

Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.

lukasz1993258

#2311 ·

oooo super dzienki za info
Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

daszekmdn

#2312 ·

a łot neekst?

johnson

#2313 ·

Znowu jakieś pare minut temu problem, który był w stabilce. F10 i ta sama zacina w śledzo w śledzo i tak se mogło gadać, jak bym go oczywiście nie zrestartował. A i czy mógłbyś troszku opóźnić start seryjnego backspace, oczywiście prędkość po starcie zachowaj taką jaka jest, ewentualnie po odczekaniu mogłoby to trochę szybciej kasować.

zywek

#2314 ·

2 likes
Zezaktualizujesz, to, do jasnej cholery do wersji stabilnej?
Człowieniu, sorry, że takim tonem, ale naprawde, wersja beta została usunięta. Zrób ten downgrade i tyel!

pajper

#2315 ·

1 likes
No i mamy drugą betę Eltena 2.3.
Zmiany to wstępna obsługa unikodu i nowy system języków.
Wyjątkowo nieco inna procedura pobierania, jako, że wciąż niektórzy używają niewypału zwanego betą 1, a z niewypału owego update nie działa, dystrybucja tym razem przez plik instalacyjny.
Należy go uruchomić przy wyłączonym Eltenie:
https://www.dropbox.com/s/gdtxopq4w6gjhdp/elten23b2up.exe?dl=1
#StandWithUkraine

daszekmdn

#2316 ·

1 likes
A ja tak nie chcem, ja chcem jak porządny obywatel z narzędzi updatować. :D Niee no żartuję, zaraz pobiorę.

mojsior

#2317 ·

U ale fajnie zainstalowałem podpaliłem a tu uruchomiła mi się angielska wersja językowa

tomecki

#2318 ·

No i jest. Przy okazji instalatora czepia się wszystko, no prawie wszystko co się ino do. Chrome mówi, że może być problem, smartscreen, którego jako się nie mogę pozbyć takoż przestrzega. Jasne, że problemu de facto nie ma, ale gdyby dało się jakoś to uwiarygodnić pewnie byłoby fajniej.

DJGraco

#2319 ·

A mi mówi elten 2.283 bez żadnej bety pomimo, że zainstalowałem...

pajper

#2320 ·

1 likes
Zarówno Chrome, jak Smart Screen oczekują podpisu cyfrowego.
Przydałoby się go załatwić dla Eltena, ale w tym roku już stać mnie na to nie było, jest to wydatek o ile pamiętam rzędu ok. 500zł rocznie.
#StandWithUkraine

Previous 116 / 162 Next