przyjrzyjmy się sobie nawzajem
Wróć do Integracja Eltenowiczów#241 misiek
Ja po chorobie i ostatnich zajściach to w ogóle wyglądam jak lump. Czas najwyższy to zmienić.
#242 markus1234
Witajcie. Nazywam się Marek Gągała, mam 23 lat, urodziłem się w 1997 roku. Interesuję się muzyką, informatyką i technologiami. W wolnym czasie najczęściej słucham radia, lub siedzę przy komputerze.
#243 tajan1991
marku, ten to nie ten temat. Tutaj opisujemy swój wygląd a nie zainteresowania.
#244 misiek
Czeeść Marek
-- (markus1234):
Witajcie. Nazywam się Marek Gągała, mam 23 lat, urodziłem się w 1997 roku. Interesuję się muzyką, informatyką i technologiami. W wolnym czasie najczęściej słucham radia, lub siedzę przy komputerze.
--
#245 lenka
jestem Lenka ze Slovacii, mam 35 lat.
#246 DJGraco
Ale to nie chodzi chyba o to, tu raczej wygląd zewnętrzny
#247 Monte
Zgadza się, nie musicie się tu przedstawiać, ten wątek nie jest od tego. Tutaj opisujemy jak wyglądamy, w co się ubieramy.
#248 klonowiak
.ja mam 174cm wzrostu 65 kg oczy piwne lubie luźne ubrania nacodzień i elgancko jak trzeba
#249 Pitef
Ja żech Piotrek. Mam 173 cm wzrostu, ciemne włosy u góry dłuższe, szczupły raczyj bo około 63 kg warzę, noszę bluzy i dżinsy, saszetka przeżucona przez ramię, zwykle z plecakiem, bo a nuż jakiś kabel/ powerbank/ śrubokręt albo klucz się mogą przydać, słuchawki na szyji bo to w autobusie w drodze do pracy czegoś słuchać trzeba, buty lubię raczej jakieś w stylu adidasów a latem trampki. Staram się po prostu nie wyrużniać z tłumu. Aha. Oczy niebieskie, ponoć bardzo ładne, ale to opinia mojej lubej więc nooo... Nos taki nijaki, 41/42 but, i jak coś pominąłem, piszcie, a odpowiem.
#250 Piotr
Grupy krwi brakuje.
No, a tak poza tym, to wszystko jest. :)
#251 misiek
Taki z ciebie wymiarowy pod każdym względem człowiek: nie za wysoki, nie za niski, nie za gruby, nie za chudy, nogi idealnie dopasowane do wzrostu, ręce pewnie też.
-- (Pitef):
Ja żech Piotrek. Mam 173 cm wzrostu, ciemne włosy u góry dłuższe, szczupły raczyj bo około 63 kg warzę, noszę bluzy i dżinsy, saszetka przeżucona przez ramię, zwykle z plecakiem, bo a nuż jakiś kabel/ powerbank/ śrubokręt albo klucz się mogą przydać, słuchawki na szyji bo to w autobusie w drodze do pracy czegoś słuchać trzeba, buty lubię raczej jakieś w stylu adidasów a latem trampki. Staram się po prostu nie wyrużniać z tłumu. Aha. Oczy niebieskie, ponoć bardzo ładne, ale to opinia mojej lubej więc nooo... Nos taki nijaki, 41/42 but, i jak coś pominąłem, piszcie, a odpowiem.
--
#252 zvonimirek222
skoro oceniasz, to możesz odnieść się bardziej u góry do wpisu nr. 73
-- (misiek):
Taki z ciebie wymiarowy pod każdym względem człowiek: nie za wysoki, nie za niski, nie za gruby, nie za chudy, nogi idealnie dopasowane do wzrostu, ręce pewnie też.
-- (Pitef):
--
--
#253 DJGraco
Co do grupy krwi to ja mam A RH+
#254 camila
A ja BRH+ xD
#255 misiek
Stopy 45 przy twoim wzroście to jakiś numer/ dwa za dużo, ale jeśli twierdzisz, że masz szerokie dłonie, to stopy pewnie też. Waga raczej w normie. Ja bym powiedział, że jesteś szczupły, nie chudy. Znam wyższych i chudszych od ciebie. Spoko, ja też nie należę do tych wymiarowych jak Pitef, tyleże u mnie odwrotnie, zamałe dłonie i stopy jak na mój wzrost i nie mam pojęcia po kim, bo w sumie z rodziny najbliższej to jestem i tak najwyższy. Mój brat znowu niższy ode mnie jakieś 3/ 4 cm, a łapy i nogi duże i szerokie. Moja mama to już w ogóle ewenement, bo przy swoich 155 cm nogi 40, ręce jak na kobietę też szerokie.
-- (zvonimirek222):
Edit: z racji troche dokładniejszego opisu od strony innych ludzi, to i odświeżam info.
no to lecimy:
185 cm, raczej chudy, stoję na stabilnych 72 KG, włosy w koloru ciemny blond i brązowe oczy. Stabilność zapewniają stopy o rozmiarze 45.
Raczej noszę sie sportowo, a dłonie mam gładkie z i szerokie, z długimi palcami.
--
#256 zvonimirek222
Nie, akurat stopy to u mnie są wąskie i długie. Ciężko dobrać but pod taką, a jak się znajdzie, pasuje jak ulał. Dłonie to są u mnie takie szerokie, a za razem długie z długimi palcami. co do rospiętości rąk, też idzie w parze ze wzrostem.
#257 djsenter
A ja nawet nie wiem, więc się z wami nie podzielę moją krwią jak coś.
Przepraszam.
Tak będzie dla nas lepiej XD
#258 misiek
To też dziwnie, ja znowu mam wąskie i krótkie jak na swój wzrost, palce raczej przeciętne.
-- (zvonimirek222):
Nie, akurat stopy to u mnie są wąskie i długie. Ciężko dobrać but pod taką, a jak się znajdzie, pasuje jak ulał. Dłonie to są u mnie takie szerokie, a za razem długie z długimi palcami. co do rospiętości rąk, też idzie w parze ze wzrostem.
--
#259 Zuzler
Naliczyłam tutaj 7 pań, deklarujących wzrost mniejszy, niż 156cm.
#260 zvonimirek222
eltenowe krasnalki xd...
Ciekawe ile gigantów i gigantek policzyć można...