przyjrzyjmy się sobie nawzajem
Wróć do Integracja Eltenowiczów#221 tajan1991
A ja tam bym się nie obraził gdybym spodkał właś nie taką niską pulchną. Mnustwo uroku :-) Co do mojego wyglądu, to jedno się zmieniło. Mam coraz większe zakola i trochu urusł mi brzuch. Ważę obecnie coś 90kg przy 180 wzrostu. Reszta się nie zmieniła :-)
#222 kmicic92
Oo, jeszcze się tu nie wpisywałem. No dobra już nadrabiam. Więc tak, mam coś koło metr 74 wzrostu, włosy ciemne, oczy ciemno-brązowe, średnią budowę ciała, taka nie za chuda ani nie za gruba. Lubię luźne ubrania, struj galowy ubieram wtedy kiedy na prawdę muszę. No i hyba tyle.
#223 Anetta
Ja mam ok. 1,5 metra wzrostu, włosy krutkie, ciemny blond, oczy zielone.
#224 papierek
Witamy kolejne maleństwo na pokładzie, bo nam się dużo dużych ludzi zrobiło. :D
#225 zvonimirek222
Nie wiem ile dużych nas w ogóle jest.
-- (papierek):
Witamy kolejne maleństwo na pokładzie, bo nam się dużo dużych ludzi zrobiło. :D
--
#226 Zuzler
No właśnie średnia męska to też taka, mhm, średnia właśnie.
#227 zvonimirek222
Ja bym powiedział, że średnia męska raczej nizka taka. Jednostki tutaj są raczej wysokie.
-- (Zuzler):
No właśnie średnia męska to też taka, mhm, średnia właśnie.
--
#228 cinkciarzpl
Eeeee,
Że mnie tu niebyło?
Pomiędzy poziomem gruntu a tą kulą, gdzie teoretycznie powinien być mózg jest 175CM.
Jestem raczej szczupły (jaskra nie pozwala na jakieś wygibasy, choć coś tam się staram żeby żadne dziadostwo się nie przyplątało).
Waga oscyluje niezmiennie w przedziale 66 70.
Ubieram się raczej luźno, szczyt wszystkiego to dżinsy, t-shirty, bluzy.
Noszę ciężkie perfumy, latem wcale, chyba że wypada się odpicować wtedy cytruski choć nie chętnie.
Uszy małe, nos raczej taki sporawy, włosy bujne, obecnie siwe, kręcone. Zakola.
palce z tych dłuższych. Łapsko jak na faceta przeciętne na wielkość. Za to szeroko je mogę rozdziawić haha.
Żadnego drogiego badziewia na sobie nie targam, wolę pragmatycznie po prostu takie świecidełka sprzedać. :D
#229 sanklip
Jak wygląda sanklip?
Trudno tak pisać o sobie,
ale spróbujmy.
Wzrost ok. metr 60.
Włosy krótkie,
nawet bardzo.
Chuderlak ponoć jestem,
ok. 50kg.
Co z ubiorem?
Luźno, nierzadko sportowo.
Ale dżins jakiś też czasem.
Na ręku czasem zegarek,
czasem bransoletka ale raczej jakaś funkcjonalna smardband etc.
Oczy podobno niebieskie.
Lubią ścigać się z karuzelami tj. oczopląs,
plus kilka pomniejszych wad,
więc przykryte są okularami,
czasem komorami wilgotnymi.
Niezbędnik sanklipowy jest przeważnie w saszetce - nerce na lewym bioderku.
NOszę przeważnie plecaki,
nie lubię toreb.
Ucho prawe zdobione ostatnio słuchawką bt,
zwłaszcza gdy przebywam nazewnątrz.
I chyba tyle...
Cis najzieleńszy jest zimą;
ma zwyczaj śpiewać kiedy płonie.
Heilung -
"Norupo".
#230 wesolek
O, to na gitarce Pan byś śmigał, że ho, ho. :D
#231 MonikaZarczuk
Cinkciarzu czy ja coś źle czytam czy Ty napisałeś, że jesteś z tych szczupłych i ważysz 170 kg?
#232 balteam
Niee, on nie pisał nic o kg, to chyba funty.
#233 cinkciarzpl
Edited. Czeski błąd XD
Na taki wzrost wyglądałoby to masakrycznie.
Dokładnie, te GBP.
#234 iwkan
Mam na imię Iwona a na eltenie iwkan. Jestem osobą niewidomą trochę przy kości. Mam niebieskie oczy i ciemny bląd włosy. Nie wiem co jeszcze innych mogłoby zainteresować, ale gdyby były jeszcze jakieś pytania na które mogłabym odpowiedzieć to można pytać.Jestem osobą niskiego wzrostu obecnie poruszającą się na wózku.
#235 mucha
jestem Paweł mam 166 wzrostu przy kości lubię bluzy rozpinane a nie zakładane przez głowę
#236 KaelaMensha2000
Ania, 165 cm wzrostu, waga jak najbardziej okej. Lubię ubierać się w stylu sportowym, tak żeby było mi wygodnie. Kocham lityeraturę i muzykę, ale jest tego tak wiele, że zajęłoby mi opowiadanie o tym co najmniej do jutra.
#237 RAFKIW
Co by tutaj napisać o Rafkiwie? Wzrost około 180.cm, niestety ostatnio 90.kg wagi się zrobiło, szatyn a na bokach siwy szatyn, podobno mam niebieskie oczy zupełnie normalne. Niestety nie zbyt często je pokazuje, gdyż mam ogromny światłowstręt, ręce ani duże, ani małe, bardzo długie palce. Strój raczej luźny, ale jak by trzeba było, to i krawat ładnie zawiążę. Raczej zawsze mam ze sobą plecak no i oczywiście białego kija.
I to by było na tyle.
#238 djsenter
Ło matko bosko, muszę przyznać, że od ostatniego wpisu moja waga się konkretnie zwiękrzyła.
80 kg, moi kochani.
Ale jak wspominałem już w innym wątku wcześniej, będę miał przyrządy we wrześniu ku temu, żeby jakoś to unormować :D
Ech, te jedzenie podczas stresu...
#239 zvonimirek222
Spokojnie, jak będziesz studiował, to spożycie słodkiego cie nie ominie. całe szczęście, że ja jakoś wzrost i wagę do kupy trzymam.
-- (djsenter):
Ło matko bosko, muszę przyznać, że od ostatniego wpisu moja waga się konkretnie zwiękrzyła.
80 kg, moi kochani.
Ale jak wspominałem już w innym wątku wcześniej, będę miał przyrządy we wrześniu ku temu, żeby jakoś to unormować :D
Ech, te jedzenie podczas stresu...
--
#240 longshoot
ja jestem taki nie zawysoki z metr 70 może, trochę ponad, grubasek :D
Ciemnobląd włosy, raczej ścięte, niby niebieskie oczy, ale kto to tam wie.
Ze względu na wagę, Ubieram się raczej na sportowo. Dresy duże luźne bluzy w ciemnych kolorach.