Archiwalne

Sable, narzędzie do tworzenia gier

Założony przez pates 100 wpisów ostatni wpis 3 lata temu Zamknięty Strona 3 z 5

Ja to zrobiłem. Set starting map jest kraina angel a drugą jest Arr200. heh dziwne.
radio plays is super

No i zawsze te atrybuty trzeba ustawiać po dodaniu nowej mapy, inaczej nie zadziała.
Wolę ciebie wolność!

Jakie atrybuty
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.

Starting map i position.
Wolę ciebie wolność!

Nie nie, nie tak, nie teraz przynajmniej

Jakby ktoś potrzebował i miał problem z polskimi znakami, wklejcie to do folderu z sable. Dstałem to od Paula Lemma.

Kurrrrrde z tymi maturami!
Przez nie nie mam czasu dalej tej swojej gry tworzyć. Jak narazie jest kurrrrrrde za krutka. Nie będę należał do private testerów tylko dlatego, że matury.
Wolę ciebie wolność!

Eee co tam, lepiej poczekać jak pełna wersja wyjdzie i skupić się na ważniejszych żeczach. Naprzykład na maturze.
Senter San

ciekawe kiedy wyjdzie
Boże, błogosław obsługę
klienta.

przynajmniej z rok będzie trza poczekać z tego co pamiętam.
Senter San

Ważna sprawa hyba beta testy będą do końca z tego co czytałem.

@Mara to się da załatwić, pw

Gdzie to widziałeś, jakiś link?
-- (zegarmistrz):
Ważna sprawa hyba beta testy będą do końca z tego co czytałem.

--

Generalnie osoby które zrobią nwedług twórców najlepszy stream z gry którą pokazą mogą wygrać dodatkowe tygodnie testowania sable, jednakże beta zakończy się ostatniego dnia maja dla wszystkich.
To jest prototyp więc pierwsza wersja która się ukaże również będzie prototypem.
Jeżeli przyjęcie tego silnika będzie pozytywne, to zostanie zrobiona druga wersja, która zostanie przepisana do innego języka programowania.
Tak narazie sytuacja wygląda

Ja właśnie kończę grę

Narazie myślę można zarchiwizować, ale tymczasowo

Hej. Jest dostępne nowe demo sable na 8 tygodni. Link jest w general game discussion na audiogames.net
Boże, błogosław obsługę
klienta.

Moim zdaniem niestety Paul robi się żałosny. Porzuca spoko, podał powody i ja je w pełni rozumiem, ale czemu nie chce tego dać na zawsze!

No właśnie, ja tak samo, ale czytając tamtejsze posty, wiem że nawet mój post nic tu nie zmieni, więc go nie pisałem.
Wolę ciebie wolność!

Ja tego nie pobieram, szkoda czasu. Napisałem do autora w sprawie zakupu albo tego, albo kodu źródłowego. Tak, jestem w stanie wydać na takie coś pieniądze bo uważam, że po mimo wad program jest w stanie umożliwić ztworzenie dobrej gry. Nie ma rzeczy idealnych, taka prawda.