Nie wykluczam że w timie mogą być jacyś polacy ale ten główny Paul Lem napewno nim nie jest. Z tego co mi wiadomo, to niestety nie możemy sobie nazywać obiektów typu drzwi, okien np polskimi nazwami typu okno drzwi, tak samo z potworami się nie da z tego co wiem, sami twórcy raczej nie są zainteresowani przynajmniej narazie tłumaczeniami tego silnika więc owszem grę możemy zrobić polską ale nazwy typu infront of szpital, czy north of tawerna muszą być. Jedynie możemy nazywać budynki i mapy jakie tworzymy.
Mojsiorze, da się wszystko nazywać, ja mogę przynajmniej. Paul chce przepisać to z bgt i dobrze, czemu mówię że pewnie będzie płatne, no na logikę takie coś nie może być za free. Dash polish=polerować, poprawiać.
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.
w jakim wątku jeśli w tym starym w sekcji general game discussion to mogłem przeoczyć potrafisz wskazać miejsce bo nie chce mi się wierzcyć on jednak sporo się nadłubał przy tym silniku przepisanie tego nie będzie łatwe
Play game nie działa niestety. Po stworzeniu drużyny, gra mówi, że nie może pliku wczytać i pokazuje się runtime error w funkcji void play_indoor_music, opis: index poza zasięgiem.